«Troll 2» -Blir uten tvil den største norske filmen som noen gang er laget

0
160
Troll Bilde: Netflix

Netflix-suksessen «Troll» fra 2022 ble ikke Amada-nominert fordi var laget for en strømmetjeneste. – Den mest sette filmen det året var ikke med på utdelingen, som nå er mer irrelevant enn noen gang.

Over 100 millioner mennesker har sett filmen «Troll» på Netflix. Historien om den 1000 år gamle skapningen som vekkes til live er den mest sette ikke-engelskspråklige filmen på strømmetjenesten noensinne.

Les på Sporten: Mason Greenwood sin Englands-plan inkluderer Barcelona

Filmen som er produsert i Norge, har norske skuespillere og norsk regissør får en oppfølger, som i motsetning til den første filmen som hadde en gigantisk finale i Oslo, skal i stor grad spilles inn i Trondheim.

Regissør Roar Uthaug er på befaring i Trondheim med filmteamet før innspillingen av «Troll 2» begynner.

Nå legges altså innspillingen av oppfølgeren til Trondheim.

– Jeg kan ikke si så mye om handlingen, men det jeg kan si, er at i den første filmen prøvde vi å vise fram noe av det flotteste vi har i Norge, som Trollveggen, Jotunheimen, Oslo og Slottet. Nå når vi har fått muligheten til å lage «Troll 2», må vi jo heve terskelen og gjøre den enda mer storslagen og flott. Så da kommer vi til Trondheim og Nidarosdomen, sier filmregissør Roar Uthaug til Nidaros.

Han vil ikke ut med budsjettet, men sier at det blir en storfilm. «Og uten tvil den største norske filmen som noen gang er laget. Det blir den største norske filmen som noen gang er laget»

Les: Slik sparer du penger på mobilbruk i Norge og utlandet

tabola

No posts to display