lørdag, februar 26, 2022

Nå forandres TV for alltid

Må lese

Slik kommer du i gang med sports betting

Sports betting har blitt mer og mer populært de siste par årene, så hvis du er blant...

USAs kvinnelandslag får likelønn og etterbetalt millioner

USAs kvinnelandslag i fotball har inngått forlik med det amerikanske fotballforbund på 24 millioner dollar og et...

Lyse kjøper Ice

Det er i dag inngått en avtale hvor Lyse kjøper Ice Group Scandinavia Holdings for 5,5 milliarder...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Noe som virker som en liten nyhet vil få enorme konsekvenser for mediabedrifter i hele verden. For noen dager siden annonserte HBO at de nå skal tilby streaming som «stand alone» tjeneste for de som ikke allerede har HBO, I dag kom CBS med samme erklæring. Det betyr at to TV giganter har sett hva Netflix og ukjente for oss i Norge Hulu har gjort for TV tittingen.

De hadde rett og slett ikke noe valg og valget som nå er gjort vil endre TV for alltid. I lengre tid har streaming tv vært preget av amatører på Youtube og VGTV osv. Vi har fått nesten underholdning som vi bare har sett på fordi det har vært rett foran oss.

TV2 har laget hindringer for å se på netttv ved å bygge det inn i en idiotisk innpakning og abonnementet og NRK har ikke vært stort bedre. Ved Introduksjonen av Netflix skjønte våre hjemlige aktører at noe må gjøres. Viasat kom med Viaplay og har til en stor grad lykkes med det. De var fremsynte nok til å skjønne at tjenesten måtte være mulig å kjøpe som «stand alone».

CBS er ikke store i Norge, men vi følger mange av seriene deres på norske kanaler, hvor kort er avstanden fra å se kun på det amerikanske markedet for streming til også å tenke seg at disse seriene ser de for å Europa også, la oss benytte oss av de som brekkstang.

Ta en titt på TV tilbudet på TV2, TV Norge og TV 3 og så ser på denne listen til CBS:

Criminal Minds

NCIS, NCIS Los Angeles og NCIS New Orleans

Two and a half Men

Person of Interest,

Blue Bloods

Havaii five-O

60 minutes

The big bang theory

90210

Elementary

Stalker

Late Night with David Letterman

CSI, CSI Miami, CSI New York

The Mentalist

Dette kommer til å gjøre vondt, veldig vondt for Norske TV stasjoner hvis de mister disse seriene, og CBS bestemmer seg for at streaming (Nett tv) er veien å gå også i Europa.

CBS følger på HBO ved streaming og det kommer alle de store i USA til å gjøre, foreløpig skjer det ikke stort her i Norge, men det er bare et tidsspørsmål vi slutter å se på vanlig tv og heller betaler for det vi vil se via nett. Og prisen den er lav, det koster ikke mer med et abonnement pr mnd enn det kostet i gamledager å leie en film, som vi uansett glemte å levere tilbake og det ble kjempedyrt.

All Access tjenesten vil koste $ 5,99 i måneden og de vil ha 15 nåværende prime- time show tilgjengelig ved oppstart.

Nyheten kommer en dag etter at HBO fortalte om sine planer om å tilby en streamingtjeneste neste år. Amerikanerne blir bruker i stadig større grad digitale medier for å se på TV og filmer. Om lag 45 % av amerikanerne streamer tv-serier minst en gang i måneden, ifølge analyseselskapet eMarketer. Dette tallet forventes å øke til 53 % eller 175 millioner mennesker innen 2018.

Se hva som skjer med økonomien for TV produsentene hvis du summerer 175 millioner mennesker x 6 dollar pr mnd.

«Media vaner endrer seg hele tiden, er det svært viktig at vi fortsetter å gi de beste lokale nyheter, underholdning og sport via en tjeneste som CBS All Access, » sa Peter Dunn, president i CBS TV-stasjoner, i en uttalelse tidligere i dag. » TV-stasjoner har vært selve fundamentet for lokalkringkasting i 75 år, og dagens kunngjøring er en del av banet vei for neste 75. »

Motsvaret fra Norske TV selskaper må være å gjøre det enkelt å se på TV også på nett og mobilt nett, når det skjer vil amatør tv som vi ser vokser frem rundt dagsaviser, som Dagbladet, VG og Nettavisen få store problemer med å få seere. Innholdet er som kjent konge når det kommer til stykke.

 

- Advertisement -

Siste nytt

Slik kommer du i gang med sports betting

Sports betting har blitt mer og mer populært de siste par årene, så hvis du er blant...

USAs kvinnelandslag får likelønn og etterbetalt millioner

USAs kvinnelandslag i fotball har inngått forlik med det amerikanske fotballforbund på 24 millioner dollar og et løfte om lik lønn som...

Lyse kjøper Ice

Det er i dag inngått en avtale hvor Lyse kjøper Ice Group Scandinavia Holdings for 5,5 milliarder kroner. "Oppkjøpet...

Les dette før du begynner med sports betting

Det å ha forskjellige hobbyer og aktiviteter er noe som gjør hverdagen litt bedre, og avhengig av hva interessene våre er, er...

Sting selger musikken sin

Nå kan trolig Sting alene redde hele regnskogen for selv om ikke beløp er offentliggjort sitter han trolig igjen med vanvittig mye...

More Articles Like This