mandag, januar 17, 2022

Nå kommer superhelten Dr Strange

Må lese

Nordkoreanske hackere stjal 400 millioner dollar i kryptovaluta

Et stort problem for all kryptovaluta er manglende regulering, noe som gjør eiere sårbare for angrep fra...

Har solgt en leilighet på 900 kvadratmeter for 1,6 milliarder

En fireroms toppleilighet med utsikt mot Central Park ble torsdag solgt for over 1,6 milliarder kroner, et...

Hvordan forstå odds i sport

Sport i seg selv er veldig spennende, men til tider så kan det være litt gøy å...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Først tenkte Marvel og Disney at Joaquin Phoenix var tilstrekkelig spesiell til å fylle rollen som super magiker Dr Strange. Men nå viser det seg at han ble for spesiell og de er på ny på let etter en passende skuespiller.

Flere er aktuelle, Keanu Reeves som har spilt spesielle «superhelter» før. Etter tre filmer med Matrix så kunne han både brette verden og fly avgårde, Jared Leto musikker og skuespiller som tidligere i år vant Oscar for filmen Dallas Buyers Club og Ryan Gosling også musikker og skuespiller mest kjent for filmen Drive.

Marvel har besluttet å sende en andre bølge av superhelter ut i verden og lage filmer av de litt mindre kjente tegneseriefigurene i Marvel universet. Med den suksessen og de budsjettene de har bak sine produksjoner er det nesten garantert suksess og fungerer som honning for filmskuespillere.

Doctor Strange er en tegneserie skapt av Steve Ditko og Stan Lee i 1963 for Marvel Comics’ hefte Strange Tales. Helten, Dr. Stephen Strange, er magiker med overnaturlige evner.

Dr Strange er en tidligere nevrokirurg som beskytter planeten mot magiske og mystiske trusler i sin rolle som Sorcerer Supreme. Marvel Studios planlegger å lansere filmen i juli 2016

Rykter som Hollywood reporter har plukket opp sier at regissør Scott Derrickson , best kjent for The Exorcism of Emily Rose foretrekker Ryan Gosling og at Marvel og Disney etter at forhandlingene med Joaquin Phoenix gikk i vifta også gjør det.

Ryan Gosling
Ryan Gosling

Filmen som har planlagt premiere i 2016 skal sette i gang og filme på vårparten og kastingen til andre roller er i full gang.

Ryan Gosling har siden han var en liten gutt vært med i en rekke filmer har til gode å slå helt igjennom som superstjerne. Mange mener at det er rett rundt hjørnet, han har fått flere tilbud og skal ha noen mulige storfilmer å velge imellom.

Han har blant annet fått tilbud om å spille Harry Houdini i en eventyrfilm og en rolle i DC Comics sin tegneserie Suicide Squad. Suicide Squad handler om et team av superskurker som gjør farlige «black ops» for den amerikanske regjeringen i bytte for reduserte straffer for deres forbrytelser.

- Advertisement -

Siste nytt

Nordkoreanske hackere stjal 400 millioner dollar i kryptovaluta

Et stort problem for all kryptovaluta er manglende regulering, noe som gjør eiere sårbare for angrep fra...

Har solgt en leilighet på 900 kvadratmeter for 1,6 milliarder

En fireroms toppleilighet med utsikt mot Central Park ble torsdag solgt for over 1,6 milliarder kroner, et av de dyreste salgene noensinne...

Hvordan forstå odds i sport

Sport i seg selv er veldig spennende, men til tider så kan det være litt gøy å gjøre det mer personlig, ikke...

Verdensbanken ser en kraftig nedgang i veksten, risiko for «hard landing» for fattige nasjoner

Verdensbanken har i dag kuttet sine prognoser for økonomisk vekst i USA, eurosonen og Kina og advart om at høye gjeldsnivåer, økende...

Nordmenn julehandlet for nesten 130 milliarder kroner

Foreløpige resultater viser at nordmenn økte handelen i november og desember med om lag 2 prosent siden 2020, og dermed julehandlet for...

More Articles Like This