Mytteri om bord i Norwegian fly

0
323

Alle har lagt merke til at Bjørn Kjos har pirattenner, men at det skulle komme til mytteri om bord et Norwegian fly er overraskende.  Hendelsen som blir omtalt som mytteri skjedde på en flyvning i januar fra JFK i New York til Stockholm.

Den 26 januar var det skikkelig drittvær i New York, og flere tusen avganger ble kansellert. Det er kapteinen som er ansvarlig og kapteinen denne dagen mente en liten snøstorm ikke var grunn til å la flyet stå på bakken. Redde kabinansatte som heller ville vente ut stormen i baren med litt gluvine eller Rom og Cola, kom i en heftig krangel med kapteinen som ville fly. 4 av 9 kabinansatte var så redde at de gikk av flyet og dermed utførte mytteri.

Det de kabinansatte ikke tenkte på er at dette er et norsk fly som tåler alt, selv om andre flyselskaper måtte gi tapt er det ingen grunn å gjøre det samme. Jeg har selv sittet om bord i et fly med polarhelt Roald Amundsen på haleroret, tror du han ville brydd seg om litt snøfall.

Etter at de fire kabinansatte gitt i land, gjennomførte Norwegian flyvningen som normalt, bare med færre i kabinen. Passasjerene synes det var litt merkelig med en skrikende kaptein og redde kabinansatte, de som gikk i land er suspendert med lønn i påvente av beslutning om hva som skal skje med dem.

tabola

No posts to display