onsdag, desember 8, 2021

Mulla Krekar en ekte Norsk helt

Må lese

Ny Tromsø-trøye har QR-kode med Qatar-kritikk

Nå er det ikke slik at Tromsø eller Norge sender noen spillere til VM i Qatar, men...

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

For noen år siden fikk vi se skrekkbilder av en fundamentalistisk og overvektig Mulla Krekar som underviste unge krigere i bruken av maskingevær. Med stort engasjement bygget han opp en hær av unge idealister. Det er langt fra Nord Irak til Tøyen øst i Oslo. Mulla Krekar tok med seg sin utvidede familie og ledet fra en tre roms leilighet, en for oss den gang en skummel politisk frigjøringsbevegelse (Ansar al-Islam) i kamp mot NATO-landet Tyrkia.

Etter den amerikanske frigjøringen av Irak fikk kurderne olje og politisk makt, baksiden av medaljen var etableringen av terrorkalifatet ISIS. En fiende støttet av Saudi Arabia vokste frem og gjennom ekstrem vold og umenneskelige handlinger kontrollerte de et område i flere land med over 8 millioner mennesker.  De kjipeste menneskene i verden, gjennom tidene ble ikke bare våre fiender, Mulla Krekar og kurderne var direkte berørt og som eneste effektive gruppering tok til våpen mot drittsekkene.

Mens flyktningene strømmer ut av området og inn i naboland blir vi vitne til den største humanitære katastrofe i moderne tid. Vesten kriger med raketter og droner i stuss hvordan vi skal gå frem, det er tross alt vår nære allierte Saudi Arabia som står bak ISIS, hvordan bekjempe ISIS uten å bli uvenner med Saudi Arabia.

Grusomhetene ble for store, det samme ble flyktningproblemene, noe måtte gjøres. USA som liker å krige ble imponert over kurderne og hva Mulla Krekar klarte å få til fra sin midlertidige bolig i urbane strøk.  De trappet opp sitt engasjement parallelt med at Russerne egler seg innpå vår krig med å støtte Syrias diktator med å støtte regjeringen i kamper mot grupper som blant annet igjen er støttete av NATO landet Tyrkia. Møljekrigen var i gang og vi her hjemme havnet på samme siden som guttene til Mulla Krekar. Nå godt støttet av vestlige kirurgiske bomber og religiøs overbevisning ser vi at makten til ISIS begynner å vakle. Vinden i krigen har snudd mye på grunn av det utrettelige arbeidet til Mulla Krekar

mulla

Det Norske stortinget har etter ønske fra forsvarsminister Colargol bestemt at vi skal sende ned eksperter for å fortsette treningen som Mulla Krekar startet. Ringet er sluttet, Mullaen var forutseende nokk til å vite hva som kommer, han er en ekte Norsk helt. Norge og Mulla Krekar har felles mål og visjon om fred i Midtøsten.

Storsinn

Norske soldater er verdens dyktige i krig med ski på beina, dette har kommet til god hjelp i Afghanistan. Nå som vi skal benytte vår kompetanse i varmere strøk tror vi regjeringen kan gjøre lurt å spørre Mullaen om hjelp. Vi er sikre på at han er storsinnet nok til å heve seg over smålig krangling og delta i opplæringen.

Det er en utrolig reise, fra å være Norges nest minst populære person har han beredt grunnen for Norges stolte krigføring i fjerne land, var det opp til meg burde han få medalje og en del av utbytte.

mulla krekar

- Advertisement -

Siste nytt

Ny Tromsø-trøye har QR-kode med Qatar-kritikk

Nå er det ikke slik at Tromsø eller Norge sender noen spillere til VM i Qatar, men...

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet Europa. Opp igjennom årene har...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter å ha godtatt å ta...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som en dyr by er faktisk...

Mer klimagasser i atmosfæren i 2020 enn noen gang før

Karbondioksid, metan og lystgass ble målt til rekordhøye nivåer i atmosfæren over Norge også i 2020. – Selv om...

More Articles Like This