Messi slukker håpet hos Barcelona-supporterne

0
151
Skjønner han ikke rekker en ny runde hos Barcelona. (foto: Inter Miami)

Ingen over, ingen ved siden. Barcelona er en av klubbene i verden med flest av fotballhistoriens giganter, men det er og blir en argentiner på 1,7 meter over gressmatta som er størst for supporterne. De siste årene har det vært sådd et håp om at Lionel Messi vil returnere til den katalanske hovedstadsklubben.

Helt siden en gråtende Lionel Messi forlot sitt Barcelona i 2021, klubben han var gallionsfigur for i nesten to tiår, har det vært snakket om en retur til Camp Nou for historiens beste spiller. Barcas klubbpresident har «lovet det», Messi selv har gitt uttalelser som gir Barcelona-supporterne håp om at de skal få tatt en skikkelig og verdig avskjed med ikonet. På onsdag helte Messi iskaldt vann i bukser og skjørt til Barca-supporterne.

LES: Saudi Arabias kongefamilie fortsetter å bygge et harem av fotballklubber

I et intervju med ESPN etterlater argentineren ingen tvil om hva som skjer – og viktigere – ikke skjer videre i karrieren hans.

– Inter Miami blir min siste klubb, ja. Som jeg kunngjør i dag, vil det være min siste klubb. Jeg elsker å spille fotball, jeg nyter alt enda mer fordi jeg er klar over at det blir mindre og mindre tid igjen, sier Messi til ESPN.

Vi kan forestille oss ihuga Barcelona-supportere knekke sammen i gråt over beskjeden. De kan trolig få oppleve Messi i en oppvisningskamp iført den ikoniske Barca-drakta, men aldri, aldri mer lede angrepet til Barcelona for en siste sesong.

SPORTEN: Vinnere og tapere som følge av at Erik ten Hag blir værende på Manchester United

Vi kjenner også det presser seg frem en nostalgisk tåre i øyekroken.

tabola

No posts to display