Manchester United-trioen Solskjær digget som trener

0
870
Er med god grunn tolt av det han fikk til. (foto. Manchester United, x)

Trenere har sine favorittspillere, vi ser det når en Mourinho, Conte, eller Tuchel skifter beite, da lokkes utvalgte spillere med til neste klubb. Ole Gunnar Solskjær har ennå ikke hatt noen jobb etter Manchester United, der han var ferdig i november 2021, men det er tre spillere som han kunne ha tenkt seg å ta med videre.

Den tidligere Manchester United-manager har åpnet opp for sin tid i klubben og nevnt tre «riktige profesjonelle» i klubben. – Bare en er der forrsatt. Nordmannen sikret 59 seire i ligaen i løpet av sin periode, og ble nummer to bak Manchester City i 2020/21 sesongen. Han fikk også en tredjeplass og sikret med det Champion League kvalifisering i begge sine fulle år.

LES. Georgina Rodriguez balanserte elegant ned til gressmatta da Ronaldo dro i gang med islandsk seiersfeiring

50-åringen har i det siste fortalt en hel verden han er klar for å begynne å jobbe igjen og skal være aktuell for Bayern München. Han avslørte nylig detaljene om tiden hans i klubben der han vant trippelen som spiller.

En av de største bekymringene hos Manchester United i dag er profesjonaliteten til spillerne. – Vi trenger bare å vise til manager Erik ten Hag som forviste Jadon Sancho fra førstelaget og mer nylig Marcus Rashfords tur til Belfast.

I det nylige intervjuet med The National News nevnte Solskjær spillerne han aldri hadde disiplinære problemer med.

«Jeg elsket en midtbane av Fred, Scott McTominay og Nemanja Matic. Skikkelig profesjonelle som gir alt. Du vet hva du kommer til å få, og som leder er det fint å vite hva du kommer til å få. Det er det verste noensinne når du ikke vet om et lag kommer til å dukke opp eller ikke,» forklarte den tidligere United-treneren.

SPORTEN: Mason Greenwood bekymrer selv Barcelona-treneren

Fred spiller for tyrkiske klubben Fenerbahçe, Scott McTominay som har spilt for Manchester United helt fra barnsben av har avtale til neste sommer og Nemanja Matic spiller for den franske klubben Rennes

Til tross for en bitter slutt på drømmejobben på Old Trafford, ser det ut til at Solskjær ser tilbake med et smil på jobben han gjorde for United.

«Men jeg oppfylte mitt første oppdrag i United, jeg fikk folk til å smile igjen. Fikk laget til å vinne. Legge grunnlaget for gode prestasjoner mot alle lag. Og det gjorde jeg.

«Vi var ubeseiret på bortebane i 29 kamper. Det er ikke lett å gjøre det. Vi dro til steder som Manchester City og slo dem. Vi vant ikke ligaen, men stol på meg for å bli nummer to og tredje med troppen jeg hadde var en prestasjon,» sier han stolt.

tabola

No posts to display