Kan vente seg mye benking fremover

0
311
Blir noen måneder 25-åringen aldri har opplevd maken til. (foto: PSG, x)

Da Cristiano Ronaldo ble benket hos Erik ten Hag i første halvdel av 2022/23-sesongen, var dette et helt uforståelig scenario for spilleren som gjennom store deler av karrieren har vært den store stjerne som selv velger når han skal spille. Hos PSG har trenerne hatt en tilsvarende situasjon med en fransk toppscorer. Her har det likevel ikke vært noe spørsmål om Kylian Mbappé skal spille – før nå.

Kylian Mbappé har i mange år gjort stort sett det han ville hos PSG. Etter at han før sesongen truet med å forlate klubben for Real Madrid, forhandlet franskmannen seg til en tilnærmet lik sportsdirektør-rolle i tillegg til å innkassere noen milliarder for å bære PSG-drakta. Nå går det igjen mot exit til San Bernabeu, denne gangen er det trener Luis Enrique som tar kommandoen.

LES: Manchester United-trioen Solskjær digget som trener

Under Tuchel, Pochettino og Galtier har klubbens mestproduserende stjerne selv valgt når han skal spille, eller ikke, Luis Enrique følger ikke tradisjonen.

Mot Rennes ble Mbappé skiftet ut med 25 minutter igjen av kampen, da lå PSG under 0-1. PSG karret seg til poengdeling og slapp ydmykelse på Parc des Princes, men etter kampen var et fullt pressekorps fremme med mikrofonen foran Enrique: Hvorfor byttet du ut Mbappé?!

-Vi skal venne oss til å spille uten Kylian. Det kommer til å skje på et tidspunkt, begynner PSG-treneren ifølge BBC.

-Han skal spille, eller ikke spille når jeg bestemmer meg for det. Som alle trenere gjør med deres spillere. Jeg vil ha maks konkurranse til neste sesong. Jeg vil at alle som starter skal tenke at det er en mulighet (til å bevise). Det er det jeg leter etter her og neste sesong.

SPORTEN: Første kandidat til å erstatte Tuchel trekker seg

Dette var nye takter for Parc des Princes. Vi tillater oss å si endelig!

tabola

No posts to display