Luftskipfabrikk ble tropisk paradis

0
595
Advertisement

Tyske investorer hadde en plan, de skulle lage luftskip, mange luftskip, eller som de populært heter: Zeppelin.  Til det trengtes mye plass. På en gammel sovjetisk flyplass 60 km syd for Berlin skulle fabrikken stå, det ble samlet inn penger og byggingen av hangaren Aerium var i gang. En enorm bygning på over 66 000 kvadratmeter. Høyt under taket og store byggetekniske utfordringer.

Da skallet var ferdig var det slutt på pengene, ingen luftskip ble bygget. Et tomt enormt bygg inspirerte til en ide, hva med å bygge verdens største innendørs tropiske paradis!

I desember 2004 sto det klart, Tropical Island Resorts hvor temperaturen alltid er 26 ° C og hvis du tviler på at det er stort. 6 000 personer kan overnatte samtidig i kuppelen.

Målene er imponerende. 360 meter lang, 210 meter bred og 107 meter høy. Inne er det over 50 000 planter av 600 forskjellige arter. Inne i regnskogen er det en sti på over en kilometer. De har laget en innsjø som har en 200 meter lang sandstrand. Temperaturen i vannet er konstant 28 ° C, og hvis du ønsker aktiviteter så har du både vannskiller og motstrøms bassenger.

 

Det er overnattingsmuligheter i alle kategorier, både på innsiden og rett ved siden av kuppelen.

Tropical Island Resorts har blitt populært i en verden hvor ikke været er garantert bra.

 

tabola

No posts to display