søndag, mars 7, 2021

Lufthansa kutter 29 000 ansatte før nyttår

Må lese

Lufthansa har aldri tapt mer enn nå

Krisehjelp på 100 milliarder kroner klarte ikke hindre Lufthansa i levere rekordunderskudd på 68,7 milliarder kroner. -...

Google vil eliminere cookies

Hvis du er blant de som lurer på hvorfor du vasser i reklame for turer til London...

Endelig kommer sesong 4 av Handmaid’s Tale

HBO har offentliggjort lanseringsdatoen for den fjerde sesongen av dramaserien The Handmaid`s Tale. SE VIDEO!
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Den tyske staten gikk tidlig inn og reddet Lufthansa fra økonomisk kollaps etter det ble klart at luftfarten var noe av det som ble rammet best av corona-pandemien.

Lufthansa har innsett det vil være langsiktige konsekvenser som i det minste går langt ut over tiden det er lov å permittere ansatte, så nå kommer de permanente kuttene.

Les: James Bond pistol solgt for 2,2 millioner

Tidligere i dag avslørte det gigantiske flyselskapet de kutter 29 000 ansatte i år, 20 000 av kuttene kommer utenfor Tyskland. – Neste år kuttes det ytterligere 10 000, de kommer alle i Tyskland.

Avtalen med tyske mandigheter i forbindelse med redningspakken var at selskapet skulle være bærekraftig første år etter alle begrensende tiltak rundt pandemien er over.

Etter oppsigelsesrundene i år og tidlig neste år planlegger Lufthansa å sitte igjen med 100 000 ansatte. – Alt er ikke fullstendig mørkt. Etter at Storbritannia godkjente vaksine forrige uke og starter distribusjon på mandag, samt lettelser i tiltak mot corona har ført til økt salg av flybilletter.

I det siste har Lufthansa og en rekke andre flyselskaper i Europa opplevd økt salg av reiser i juleferien. særlig til Kanariøyene, Cape Town i Sør-Afrika og Cancún i Mexico.

Les på Engelske Klubber: Til sommeren spiller Ben White for en av de Fire Store

- Advertisement -

Siste nytt

Lufthansa har aldri tapt mer enn nå

Krisehjelp på 100 milliarder kroner klarte ikke hindre Lufthansa i levere rekordunderskudd på 68,7 milliarder kroner. -...

Google vil eliminere cookies

Hvis du er blant de som lurer på hvorfor du vasser i reklame for turer til London rett etter du faktisk har...

Endelig kommer sesong 4 av Handmaid’s Tale

HBO har offentliggjort lanseringsdatoen for den fjerde sesongen av dramaserien The Handmaid`s Tale. SE VIDEO! I fjerde sesong av...

Berit Kjøll beklager at Johann Koss ikke stiller til gjenvalg

Idrettspresident Berit Kjøll beklager at 2. visepresident i idrettsstyret, Johann Koss ikke ønsker å stille til gjenvalg på idrettstinget 2021.

Prior får ny logo og visuell identitet

Som landets eldste merkevare for egg og hvitt kjøtt, opplever vi at det som i utgangspunktet var Priors merkevareidentitet, nå har blitt...

More Articles Like This