søndag, juni 13, 2021

Lufthansa kutter 29 000 ansatte før nyttår

Må lese

Ikke fang rumpetroll uten tillatelse

Sopp truer amfibiene, og for å unngå at den spres må du nå ha spesiell tillatelse for...

Nå er det klart for fotballkamper igjen

Fotballelskere har ventet lenge. Det siste året har den pågående pandemien satt en stopper for det meste,...

Slik blir allsang på grensen i 2021

24. juni starter årets Allsang på grensen på TV 2. Programmet markerer sin 15. sesong med blant...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Den tyske staten gikk tidlig inn og reddet Lufthansa fra økonomisk kollaps etter det ble klart at luftfarten var noe av det som ble rammet best av corona-pandemien.

Lufthansa har innsett det vil være langsiktige konsekvenser som i det minste går langt ut over tiden det er lov å permittere ansatte, så nå kommer de permanente kuttene.

Les: James Bond pistol solgt for 2,2 millioner

Tidligere i dag avslørte det gigantiske flyselskapet de kutter 29 000 ansatte i år, 20 000 av kuttene kommer utenfor Tyskland. – Neste år kuttes det ytterligere 10 000, de kommer alle i Tyskland.

Avtalen med tyske mandigheter i forbindelse med redningspakken var at selskapet skulle være bærekraftig første år etter alle begrensende tiltak rundt pandemien er over.

Etter oppsigelsesrundene i år og tidlig neste år planlegger Lufthansa å sitte igjen med 100 000 ansatte. – Alt er ikke fullstendig mørkt. Etter at Storbritannia godkjente vaksine forrige uke og starter distribusjon på mandag, samt lettelser i tiltak mot corona har ført til økt salg av flybilletter.

I det siste har Lufthansa og en rekke andre flyselskaper i Europa opplevd økt salg av reiser i juleferien. særlig til Kanariøyene, Cape Town i Sør-Afrika og Cancún i Mexico.

Les på Engelske Klubber: Til sommeren spiller Ben White for en av de Fire Store

- Advertisement -

Siste nytt

Ikke fang rumpetroll uten tillatelse

Sopp truer amfibiene, og for å unngå at den spres må du nå ha spesiell tillatelse for...

Nå er det klart for fotballkamper igjen

Fotballelskere har ventet lenge. Det siste året har den pågående pandemien satt en stopper for det meste, også fotballkamper. Nå er verden...

Slik blir allsang på grensen i 2021

24. juni starter årets Allsang på grensen på TV 2. Programmet markerer sin 15. sesong med blant annet Sissel Kyrkjebø, Kurt Nilsen,...

Cristiano Ronaldos nye hotell åpner mandag

Pestana CR7 Gran Via Madrid åpner dørene mandag 7. juni. Det er Cristiano Ronaldos nye hotell i Madrid, et luksuriøst hotell som...

Salvatore Garau selger usynlig kunstverk for masse penger

Det er fantastisk å se for en som har en billedhugger til far (Harald Oredam) at det finnes kunstnere som lager kunstverk...

More Articles Like This