Bilde Sotheby's

Det er klart man må ha et sted å bo, for de fleste fotballspillere er livet en nomadetilværelse, men før i sommer har Lionel Messi, etter hvert med familie levd i Barcelona.

Lenge før sommerens overgang til Paris Saint-Germain fikk vi høre om pappa Messi sine eiendomskjøp, familien eier leiligheter i Milan (noe som startet rykter om Inter Milan, Miami som startet rykter om Inter Miami og Paris som startet rykter om Paris Saint-Germain.)

Etter overgangen til Paris Saint-Germain har Messi med familie sett på et standsmessig sted å bo. – De har funnet et slott i nærheten av Paris som er verdt ca en halv milliard kroner.

Les på Sporten: Cristiano Ronaldo nektes å skifte lyspærer

Messi har bodd på Royal Monceau (fem stjernes hotell) med familien siden han flyttet til Frankrike. – Kona, Antonella, er på jakt etter permanent sted å bo og hun har funnet et slott som er notert til hele 41 millioner pund på Sotheby’s.

Den luksuriøse eiendommen, bygget i 1899, har enorme 30 rom for ikke å snakke om et innendørs svømmebasseng, hjemmekino og treningsstudio.

Les: Tre små fugler ble for mye for UEFA

Bilde Sotheby’s

Og en personlig squashbane.

Hvis det ikke var nok, er det også garasjer og personalkvarterer på eiendommen.

Rapporter hevder Antonella har sett slottet, men vil se på det igjen med den seks ganger Ballon d’Or-vinneren før de en endelig avgjørelse.

Spilleren kan bli påvirket av det faktum at det bare er 15 minutter fra klubbens treningsfelt.

Les på Popidol: Dave Navarro, Taylor Hawkins og Chris Chaney har startet et band!

Frankrikes tidligere president Charles De Gaulle bodde også på eiendommen i tre dager i 1940 under andre verdenskrig.

f7.no -> adds
tabola