Tre små fugler ble for mye for UEFA

0
142

Det kommer muligens som en stor overraskelse for deg, men reggea-legende Bob Marley var mer opptatt av fotball enn av musikk. – På turne var det eneste han ønsket, foruten en blås, var i spille fotball med roadiene.

Ajax har tydeligvis et helt spesielt forhold til reggea-legenden Bob Marley. «Three Little Birds» har siden rundt 2008 vært en slags klubbhymne blant supporterne. Denne sesongen skulle en hyllest til Marley få sitt uttrykk på drakten.

Les: Real Madrid er tilbake på Santiago Bernabeu

Sønnen til Bod Marley synger «The Little Birds» i det som best kan beskrives som allsang, ikke på grensen, men på Johan Cruijff ArenA.

Tredjedrakten til Ajax ble dekorert med tre små fugler påsydd på baksiden. For UEFA var dette tydeligvis forstyrrende. Ajax-spillerne bar tredjedrakta for første gang i lørdagens Eredivisekamp mot Zwolle som endte med 2-0 seier, men også med at UEFA forbyr Marley-hyllesten.

Les på Helsesjefen: Ikke noe uvanlig med ereksjonsproblemer

Les: Tallene fra Ronaldos comeback som forklarer hvorfor Klopp ikke har noen grunn til å være happy

-Det europeiske fotballforbundet (UEFA) anser det som et uttrykk for noe annet enn klubbens logo eller draktsponsorens. Andre uttrykk er ikke tillatt, skriver supportersiden Ajax Life.

Vi syntes nå fuglene var stilige, men «motepolitiet» hos UEFA har siste ord.

Les: På søndag ble vi minnet på hvor ekstremt dyktig Mourinho egentlig er

tabola

No posts to display