Kongen av skjult kamera

0
185

Søndag 30. oktober er Calle Hellevang-Larsen tilbake på TVNorge og discovery+ med sitt første solo-program, Calles gale verden, hvor han kombinerer skjult kamera og fiksjon i en humorserie som lever opp til den velbrukte beskrivelsen ellevill.

– Det har lenge vært en stor drøm å få lage min egen TV-serie, og jeg vil gjerne prøve å bidra med noe som føles nytt. Calles gale verden er et program jeg har brygget på i flere år, og det blir en helt ny type serie der jeg blander skjult kamera og dramaserie i samme gryte. Så setter jeg det på 1000 komigrader og lar det koke fullstendig over, sier Calle Hellevang-Larsen.

Les: Cristiano Ronaldo og Georgina Rodriguez kjøper det dyreste huset i Portugal

I Calles gale verden drives handlingen frem av en særegen blanding av ferdigskrevet manus og ekte skjult kamera. Calle har underholdt seere med skjult kamera i en årrekke, blant annet i programmer som I kveld med YLVIS, Mandagsklubben og Praktisk info med Jon Almaas, men dette er første gangen han blander innslagene sammen med fiksjon og setter dem inn i en sammenhengende historie. Dette er Calle i fri utfoldelse, der «gale verden» fort blir en underdrivelse.

Skjult kamera-legende
Calles gale verden dokumenterer livet til Calle Hellevang-Larsen, «Norges mest skjulte kameramann», landets lovpriste og kronede konge av TV-kunsten skjult kamera. Han er på toppen av pyramiden og lever et liv i sus og dus, omgitt av fester og glamour, løse venner og sin trofaste fransktalende bestevenn. Men det koster å holde plassen på tronen, og for å bevare folkets hunger etter skjult kamera, er det viktig å stadig komme opp med nye og banebrytende ideer. Det er nettopp dette Calle akter å gjøre når han nå forbereder sitt neste, episke skjult kamera-show, showet som skal befeste hans posisjon som norgeshistoriens ypperste skjult kamera-legende.

Les på Sporten: Tjener stort på at Barcelona, Atletico Madrid og Sevilla er ute

– Calle er den ubestridte kongen av skjult kamera og det får han virkelig vist i sitt nye program. Serien blander fiksjon og skjult kamera, og resultatet blir ulikt alt vi har sett på norske TV-skjermer tidligere. Ved siden av å være «kongen av skjult kamera», er Calle en av Norges absolutt beste komikere, og jeg er fryktelig stolt over at han utover høsten skal utøve galskapen sin på våre skjermer, sier Magnus Vatn, programdirektør i Warner Bros. Discovery.

Skuespillerne Kingsford Siayor og Anna Filippa Hjarne medvirker også i Calles gale verden.
Calles gale verden har premiere på TVNorge søndag 30. oktober kl. 22.30 og de to første episodene slippes på strømmetjenesten discovery+ samme dag kl. 08.00.

tabola

No posts to display