Cristiano Ronaldo og Georgina Rodriguez kjøper det dyreste huset i Portugal

0
1781
Ronaldos herskapshus i Cascais, Portugal og som vil være det dyreste i hele landet.Twitter @CdoreIsRed

Portugisernes luksuriøse livsstil antyder at han vil fortsette sin karriere i hjemlandet.

Cristiano Ronaldo er allerede inne i «varmen igjen» hos manager Erik ten Hag og trener sammen med sine lagkamerater i Manchester United, men alt tyder på at han i januar 2023 forlater de røde djevlene. Etter at han kjøpte det dyreste huset i Portugal blusset ryktene opp om at karrieren hans vil fortsette i sitt hjemland.

Les: Slutter å lage Ford Fiesta

Cristiano og Georginas nye hjem
Cristiano Ronaldo og Georgina Rodriguez kjøpte en eiendom i regionen Cascais, Portugal, og verdien av den nye villaen deres er rundt 11 millioner euro, men med ombyggingen og all konstruksjonen når den en pris på 23 millioner euro.

Det neste herskapshuset til den portugisiske stjernen ble det dyreste huset i Portugal og er nå under bygging, så det er sannsynlig at Georgina Rodriguez og Cristiano vil være klare til å flytte inn tidlig i 2023 i sin eksklusive eiendom i Quinta da Marinha, et av de mest prestisjefylte boligområdene i den såkalte portugisiske rivieraen, som inkluderer de vakre byene Cascais, Estoril og Sintra.

CR7s nye villa
Eiendomsbyrået som tok hånd om Ronaldos nye herskapshus påpekte at villaens egenskaper er som følger: 2.720 kvadratmeter og er på tre etasjer. Det bygde området er på 544 kvadratmeter og inkluderer hager og et fantastisk svømmebasseng.

Les på Popidol: Rihanna med superhelt musikk

tabola

No posts to display