Når man skal arrangere et middagsselskap for enten venner eller familie blir man alltid ekstra populær når man har dessert på menyen. Ofte tenker man at det tar mye energi og krefter å lage dessert i tillegg til å servere middag, men slik trenger det ikke å være. Her vil du få noen gode tips til noen klassiske desserter du kan servere middagsselskapet, og disse dessertene er enkle og det krever ikke at du står mange timer i kjøkkenet. Hvis du ikke har mye tid, kan du også lage desserten på forhånd, enten en eller to dager før.

Sjokolade brownie og is

Alle elsker en god brownie, og det skal ikke så mye til for å lage en god brownie. Det er en enkel oppskrift å følge og alle kan klare å lage en god brownie hjemme. Kaken har en deilig sjokoladesmak og den smaker ekstra godt når man får servert kaffe, melk eller is til. Ingen klarer å motstå en god brownie, så dette er alltid en god klassiker å servere i middagsselskapet. Hvis du ønsker å prøve en ny brownieoppskrift, kan du prøve å følge denne oppskriften for en seig og god brownie. Hvis du vil sette prikken over i-en og gjøre gjestene dine ekstra glade, kan du servere vaniljeis og noen ferske jordbær til brownien.

Drinker

Når man har spist så mye så har man kanskje ikke plass i magen til å spise noe mer mat, derfor kunne det vært godt med en god drink.  Her er valgmulighetene mange, du kan velge mellom alt ifra en god cocktail som en martini, en daiquri eller en margarita, eller så kan det kanskje friste med en drink som en mojito, en Gin & Tonic eller en aperol spritz. Trenger du fortsatt litt inspirasjon til hva slags drinker du skal servere til gjestene dine, kan du finne inspirasjon på https://www.barlife.no. Uansett hva slags drinker du serverer kommer gjestene dine til å få et smil om munnen.   

Ostekake

Etter man har spist seg god og mett på middag, frister det ikke alltid med en tung og mektig dessert. Her er ostekake et utmerket valg. En ostekake er lett, frisk og kremete. Det er alltid en god klassiker og den slår alltid godt an. Hvis du serverer en ostekake for gjestene dine kan du være helt trygg på at de kommer til å nyte den. Et pluss er at hvis det er noen rester igjen av ostekaken etter middagsselskapet, så holder kaken seg i mange dager i kjøleskapet. Da har du noe å kose deg med.

f7.no -> adds
tabola