Barcelona board of directors

Barcelonas styre har godkjent budsjettet for sesongen 2022/23, som inkluderer et driftsinntektsbudsjett på 1,255 milliarder euro.

Pressemeldingen sier også at Blaugrana forventes å gi et overskudd på 274 millioner euro. Det er betydelig høyere enn overskuddet på 98 millioner euro registrert forrige sesong, som hadde en omsetning på 1,017 milliarder euro.

Styret har også valgt søndag 9. oktober som dag for ordinær generalforsamling. Møtet vil være online, med 4451 partnere som forventes å være innlogget.

Les: Styrkeforholdet i Premier League har definitivt endret seg


Sammen med budsjettet har Barcelona også bekreftet at de har gjort fremskritt med rivingen av South Goal-videoresultattavlen, som startet 1. september.

Advanced Basic Project-utviklingen er også fullført og klubben har fullført anbudsprosessen for ombyggingen av Spotify Camp Nou.

De katalanske selskapene Enginyeria i Arquitectura Torrella og Ingenieros JG vil lede joint venture-selskapet, som skal styre byggingen av det nye stadionet. I løpet av de kommende månedene starter anbudsprosessene for den daglige ledelsen, helse- og sikkerhetskontroll og kvalitetskontroll.

f7.no -> adds
tabola