søndag, desember 5, 2021

Hvordan se lykkelig ut

Må lese

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Det er selvsagt mye viktigere å se lykkelig ut enn å faktisk være det. Man trenger ikke være hjernekirurg for å skjønne det. Persepsjon er alt, derfor later vi som om vi har et samarbeid med Signy Fardal i Elle og presenterer den ultimate guiden for hvordan se lykkelig ut.

Viktig å gape på bilder

Det er lett å se sur og alvorlig ut på bilder hvis du bare smiler. Husk at med bedøvede muskler i ansiktet og tykke lag med sparkel må du benytte store bevegelser for å uttrykke lykkefølelsen.

Vær slank

Ikke spis mat, tenk jo mer sulten du er jo lykkeligere ser du ut. Du får et slags mystisk drømmende utseende som om du allerede er et annet sted. Gresset er alltid grønnere på den andre siden, tenk så misunnelige andre blir når de ser du allerede er på den andre siden.  Hvis du er så uheldig at du er feit, eller har rynker eller andre feil du ikke har fått gjort noe med enda, husk bilder kan etterbehandles. Det er bildet folk ser og dømmer deg ut ifra.

Fuktighetskrem

Det finnes ikke noe tristere enn tørr hud uten viskositet, ta først en body skrubb, deretter smører du inn krem over hele kroppen. (En god krem gjør at du ikke tenker på mat en stund) Er du over 21 år og gammel har forfallet allerede begynt gjør dette hver morgen før det tidspunktet tapere spiser frokost.

Opptre I flokk

Ingenting sier Lykke mer enn flere mennesker som gaper sammen. Gjerne på tur. Bilder av rosa alkohol er et pluss.

Ha dårlig tid

Blir du for lenge på et sted, vil folk tro at du har god tid og er alene og dermed ulykkelig, treffer du noen på gata er det en øvre grense på maks 20 sekunder før du går videre. VIKTIG: øv inn noen smarte setninger. Det flotte er at 20 sekunder er kort tid for de du møter til å oppdage at du er tom i hodet. Avslutt med setninger: «så utrolig fint å se deg igjen, du ser fantastisk ut, må løpe har time, la oss finne på noe gøy igjen snart».

Dra på kamp eller sportsarrangement

Dette viser engasjement og engasjement er sexy, det er ikke mulig å være lykkelig uten å være sexy. Også mulig å vise engasjement ovenfor dyr.

Vær takknemlig

Fortell dine venner hvor fantastisk flink din shoppingassistent er som skjønner hva du er ute etter. Skryt også av din personlige trener, frisør, makeup artist, din stilkonsulent. Må du klage over noen er vaskehjelp, aupair og en ex gode alternativer.

Indirekte skryt

Dette er viktig og kan brukes på mange måter, «Emmanuel kjørte meg skikkelig hardt i dag» en uttalelse som også inneholder muligheten for sex. Du kan forklare med at han er din personlige trener. «Kjell er så glad for gaven jeg ga han» viser at du er gavmild.

Medisiner

Spis smertestillende allerede fra morgenen av, det reduserer behovet for mat og trangen til å gråte. Ta sovemedisin før du legger deg, Zyrtek når du fester, Cipramil, Fontex, Prozac, Seroxat, Zoloft eller Cipralex når du er deppa, drypp Clear Eyes når du skal på jobb, snus når du trener, en røyk hvis du blir sulten (ikke tenk på rynker de fikser du med fillers og injeksjoner av gift). Eksperimenter og bruk det som passer best for det uttrykket du er ute etter.

Bruk emojies

I og med at ansiktet ditt har vanskelig for å uttrykke følelser vil mange emojies gi god stemning. Følelser kan også uttrykkes med lyd, lett stønning når du snakker indikerer lykke.

Vær perfekt

Det fantastiske med å være perfekt er at du slipper å være deg selv, gradvis vil «deg selv» forsvinne og byttes ut med det perfekte. Alle vil elske deg.

Ta bilder av utsikten

En vakker utsikt forteller at du har råd til å være der, husk ingen penger ingen lykke. Husk utsikten kan også være bilde av maten servert på en dyr restaurant.

Snakk høyt

Spiller ingen rolle om noen er i andre enden, snakk høyt og bruk ord som forteller at det er du som har makten.  Folk beundrer mennesker med makt og du får mer sex.

Kjøp Tesla

Så får du staten til å betale for en mye dyrere bil enn du har råd til og så slipper du det kjipe, «jeg bryr meg ikke om personlig hygiene miljøvern» stemplet man ellers får med elektriske biler.

Trutmunn

Dette er virkelig ut, så skal du først lage det er viktig at det er ironisk og at det alltid er sammen med noen andre som ser lykkelige ut. Husk du har et ansikt som har vanskelighet med å kommunisere følelser så overdriv trutmunnen, se ut som om du kan suge i gang en Harley.

Se nypult ut

Dette er viktigere enn du tror, bare de vellykkede i samfunnet får sex og bare de som har sex kan fremstå som lykkelige. Kvantitet foran kvalitet, ikke bland kjærlighet inn i dette, sex med så mange som mulig så ofte som mulig. Det perfekte liv presenteres hver uke i Paradise Hotel.

Ikke følg med

Verden er deprimerende og nyhetene forteller hele tiden om ting for får deg til å tenke. Tanker er din store fiende og må unngås.

- Advertisement -

Siste nytt

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter å ha godtatt å ta...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som en dyr by er faktisk...

Mer klimagasser i atmosfæren i 2020 enn noen gang før

Karbondioksid, metan og lystgass ble målt til rekordhøye nivåer i atmosfæren over Norge også i 2020. – Selv om...

Guadalupe Maravilla presenteres i en stor utstilling på Henie Onstad

Guadalupe Maravilla har nettopp blitt utnevnt til mottager av Lise Wilhelmsen Art Award og blir for første gang presentert i en soloutstilling...

More Articles Like This