søndag, mars 7, 2021

Hva med en 110 tommer microLED flatskjerm?

Må lese

Lufthansa har aldri tapt mer enn nå

Krisehjelp på 100 milliarder kroner klarte ikke hindre Lufthansa i levere rekordunderskudd på 68,7 milliarder kroner. -...

Google vil eliminere cookies

Hvis du er blant de som lurer på hvorfor du vasser i reklame for turer til London...

Endelig kommer sesong 4 av Handmaid’s Tale

HBO har offentliggjort lanseringsdatoen for den fjerde sesongen av dramaserien The Handmaid`s Tale. SE VIDEO!

Det er mulig at du må kjøpe deg et større hus for å få plass til den, men den nye TVen fra Samsung er heftig. 110″ microLED oppgis til å ha en utrolig fargegjengivelse og lysstyrke gjennom selvutslippende LED-skjermteknologi.

I 2018 ble Samsungs første MicroLED-skjerm avduket, «The Wall». Den hadde konfigurerbare moduler som kunne installeres ved hjelp av eksperter. Nå er en ny modell lansert i Sør-Korea.

Med den nye 110” MicroLED tilbyr Samsung MicroLED-opplevelsen for første gang i form av en tradisjonell TV. I motsetning til den forrige modulmodellen, er det ikke nødvendig med installasjonshjelp fra eksperter.

I den nye MicroLED er alt forhåndsinstallert og kalibrert, noe som betyr at brukerne kan dra nytte av smarte funksjoner og fantastisk bilde- og lydkvalitet rett ut av esken, heter det i pressemeldingen fra Samsung.

– Ettersom forbrukerne bruker TV-en sin for flere funksjoner enn noensinne, er vi svært glade for å tilby vår nye 110” MicroLED med den velkjente Smart Hub. Samsung MicroLED vil omdefinere hva en førsteklasses opplevelse i hjemmet betyr for forbrukerne, sier Magnus Nilsson, teknisk produktsjef TV/AV hos Samsung i Norden

Samsung 110” MicroLED bruker LED-lys i mikrometerstørrelse for å eliminere bakgrunnsbelysning og fargefiltrering som vanligvis forekommer i tradisjonelle skjermer, og i stedet produserer lys og farger fra sin egen pikselstruktur. I tillegg reproduserer den 100 prosent av DCI og Adobes RGB-fargespekter og leverer bilder med et bredt og nøyaktig fargespekter. På grunn av skjermens 4K-oppløsning og 8 millioner piksler, resulterer dette i fantastiske og ekte farger med bare lysstyrke.

110” MicroLED har også en prosessor som er kraftig nok til å leve opp til skjermfunksjonene. Den helt nye Micro AI-prosessoren leverer fantastisk 4K HDR-innhold som gir lyslevende og realistisk bildekvalitet som er optimalisert for hver scene.

Den dynamiske lydopplevelsen som 110” MicroLED tilbyr, er like oppslukende som bildene og inkluderer et innebygd Majestic Sound System. Noe som gir fantastisk 5.1-kanals lyd uten eksterne høyttalere og forvandler ethvert rom til en luksuriøs hjemmekino. Object Tracking Sound Pro-funksjonen identifiserer objekter på den bevegelige skjermen og projiserer lyden mens den følger bevegelsen. Hvis et fly vises øverst på skjermen, vil det føles som om lyden fra motorene kommer ovenfra.

110» MicroLED vil bli tilgjengelig i Norden i første halvår av 2021. For mer informasjon om 110» MicroLED, besøk: www.samsung.com.

Kilde: Samsung

SE OGSÅ: Friends fortsetter sin seiersgang

- Advertisement -

Siste nytt

Lufthansa har aldri tapt mer enn nå

Krisehjelp på 100 milliarder kroner klarte ikke hindre Lufthansa i levere rekordunderskudd på 68,7 milliarder kroner. -...

Google vil eliminere cookies

Hvis du er blant de som lurer på hvorfor du vasser i reklame for turer til London rett etter du faktisk har...

Endelig kommer sesong 4 av Handmaid’s Tale

HBO har offentliggjort lanseringsdatoen for den fjerde sesongen av dramaserien The Handmaid`s Tale. SE VIDEO! I fjerde sesong av...

Berit Kjøll beklager at Johann Koss ikke stiller til gjenvalg

Idrettspresident Berit Kjøll beklager at 2. visepresident i idrettsstyret, Johann Koss ikke ønsker å stille til gjenvalg på idrettstinget 2021.

Prior får ny logo og visuell identitet

Som landets eldste merkevare for egg og hvitt kjøtt, opplever vi at det som i utgangspunktet var Priors merkevareidentitet, nå har blitt...

More Articles Like This