torsdag, mai 20, 2021

Hva med en 110 tommer microLED flatskjerm?

Må lese

Skadet midtbanespiller kastes inn som keeper i Champions League

Den argentinske fotballklubben River Plate har et legendarisk akademi som har gitt verden noen av sine beste...

200 millioner vaksinedoser satt i EU

Vi nærmer oss slutten på reiserestriksjonene i Europa, land som Polen, Malta, Portugal, Spania, Tsjekkia, Irland og...

Nye kjendiser på 71 grader nord

Thomas Numme, Tshawe Baqwa, Cecilia Brækhus og Silya Nymoen er blant kjendisene som skal overta stafettpinnen når...

Det er mulig at du må kjøpe deg et større hus for å få plass til den, men den nye TVen fra Samsung er heftig. 110″ microLED oppgis til å ha en utrolig fargegjengivelse og lysstyrke gjennom selvutslippende LED-skjermteknologi.

I 2018 ble Samsungs første MicroLED-skjerm avduket, «The Wall». Den hadde konfigurerbare moduler som kunne installeres ved hjelp av eksperter. Nå er en ny modell lansert i Sør-Korea.

Med den nye 110” MicroLED tilbyr Samsung MicroLED-opplevelsen for første gang i form av en tradisjonell TV. I motsetning til den forrige modulmodellen, er det ikke nødvendig med installasjonshjelp fra eksperter.

I den nye MicroLED er alt forhåndsinstallert og kalibrert, noe som betyr at brukerne kan dra nytte av smarte funksjoner og fantastisk bilde- og lydkvalitet rett ut av esken, heter det i pressemeldingen fra Samsung.

– Ettersom forbrukerne bruker TV-en sin for flere funksjoner enn noensinne, er vi svært glade for å tilby vår nye 110” MicroLED med den velkjente Smart Hub. Samsung MicroLED vil omdefinere hva en førsteklasses opplevelse i hjemmet betyr for forbrukerne, sier Magnus Nilsson, teknisk produktsjef TV/AV hos Samsung i Norden

Samsung 110” MicroLED bruker LED-lys i mikrometerstørrelse for å eliminere bakgrunnsbelysning og fargefiltrering som vanligvis forekommer i tradisjonelle skjermer, og i stedet produserer lys og farger fra sin egen pikselstruktur. I tillegg reproduserer den 100 prosent av DCI og Adobes RGB-fargespekter og leverer bilder med et bredt og nøyaktig fargespekter. På grunn av skjermens 4K-oppløsning og 8 millioner piksler, resulterer dette i fantastiske og ekte farger med bare lysstyrke.

110” MicroLED har også en prosessor som er kraftig nok til å leve opp til skjermfunksjonene. Den helt nye Micro AI-prosessoren leverer fantastisk 4K HDR-innhold som gir lyslevende og realistisk bildekvalitet som er optimalisert for hver scene.

Den dynamiske lydopplevelsen som 110” MicroLED tilbyr, er like oppslukende som bildene og inkluderer et innebygd Majestic Sound System. Noe som gir fantastisk 5.1-kanals lyd uten eksterne høyttalere og forvandler ethvert rom til en luksuriøs hjemmekino. Object Tracking Sound Pro-funksjonen identifiserer objekter på den bevegelige skjermen og projiserer lyden mens den følger bevegelsen. Hvis et fly vises øverst på skjermen, vil det føles som om lyden fra motorene kommer ovenfra.

110» MicroLED vil bli tilgjengelig i Norden i første halvår av 2021. For mer informasjon om 110» MicroLED, besøk: www.samsung.com.

Kilde: Samsung

SE OGSÅ: Friends fortsetter sin seiersgang

- Advertisement -

Siste nytt

Skadet midtbanespiller kastes inn som keeper i Champions League

Den argentinske fotballklubben River Plate har et legendarisk akademi som har gitt verden noen av sine beste...

200 millioner vaksinedoser satt i EU

Vi nærmer oss slutten på reiserestriksjonene i Europa, land som Polen, Malta, Portugal, Spania, Tsjekkia, Irland og Italia har nå så lave...

Nye kjendiser på 71 grader nord

Thomas Numme, Tshawe Baqwa, Cecilia Brækhus og Silya Nymoen er blant kjendisene som skal overta stafettpinnen når den neste sesongen av 71° nord...

Skuespiller Norman Lloyd er død 106 år gammel

Den amerikanske skuespilleren Norman Lloyd har sett gammel ut siden jeg var en liten gutt så det overrasker ikke at han er...

Andres Iniesta forlenger med Vissel Kobe

J-League laget Vissel Kobe er særdeles glade for å ha forlenget med den spanske fotballstjernen Andres Iniesta på hans 37-årsdag tirsdag.

More Articles Like This