AC Milan signerer nok en superstjerne

0
71

AC Milan skal under manager Stefano Pioli sin ledelse erobre plassen som Italias sterkeste klubb. – Etter flere år i skyggen av stadion kamerat Inter Milan og Juventus ser denne sesongen helt annerledes ut.

Årets Serie A sesong minner nå mest om et lokalt San Siro oppgjør.

Les: Yoshihide Suga: «OL skal være bevis for menneskehetens seier over viruset»

AC Milan er på toppen av tabellen med superstjerne Zlatan Ibrahimovic som den sentrale hærføreren, i tillegg har laget stor glede av tidligere Bodø/Glimt spiller Jens Petter Hauge og danske Simon Kjær. -Inter Milan ligger på andreplass, mens Juventus er helt nede på plass nr.5.

Det er virkelig ikke en hvem som helst de nå signerer i 34 år gamle Mario Mandzukic, på mange måter minner han om den svenske superstjernen de allerede har. – Kroaten er fargerik, ekstremt målfarlig, morsom for mange og for tøff for andre. En ting er helt sikkert, han gjør en forskjell uansett hvor han drar.

Italiensk fotball er ikke så aldersfiendtlige som spansk fotball og AC Milan manager Stefano Pioli skjønte rett og slett ikke spørsmålet om sin nyervervelse var for gammel.

Det er god litt usikkerhet knyttet til formen til den tidligere Juventus, Bayern München og Atletico Madrid spilleren i og med at han kom fra Al-Duhail. – Nivået i Qatar er unektelig lavere enn de aller fleste ligaene i Europa.

AC Milan har skrevet under på en kontrakt ut sesongen med mulighet for forlengelse en sesong til.

Les på Engelske Klubber: Får kamp om verdens beste spiller

Les på Sporten: Manchester United kliner til tross for 10 ukers utestengelse

tabola

No posts to display