Har på plass en av de viktigste signaturene etter fire måneder med krangling og dragkamp

0
95
Sir Jim Ratcliffe. (foto: Ratcliffe)

Manchester United beholder Erik ten Hag som manager, men United-troppen skal gjennom en «total makeover». Dette betyr at sportsdirektøren skal få seg noen hektiske måneder med knallhard jobbing med å blinke ut de rette spillerne for «nye» Man United. Da er det greit å i det hele tatt ha en sportsdirektør på plass for å gjøre jobben. For Sir Jim Ratcliffe og INEOS faller endelig – og ikke en dag for tidlige – denne brikken på plass.

Det har ikke akkurat vært god stemning mellom Amanda Stavely hos Newcastle og Sir Jim Ratcliffe på Old Trafford de siste månedene. 15. februar ble Newcastles sportsdirektør Dan Ashworth linket til tilsvarende jobb hos United. Fire dager senere tuppet Newcastle Ashworth ut i «gardening leave». Siden dette har det pågått noe som kan kalles forhandlinger, der Newcastle-ledelsen hvertfall skulle sørge for at United betaler overpris for «tyveriet».

LES: Bundesligas nest beste klubb har et problem sportsdirektøren ikke kunne forestille seg før sesongstart

Fire måneder har det pågått – uten resultater. Vi er inne i overgangsvinduet, Manchester United står fortsatt uten sportsdirektør.

Ifølge The Athletic er partene endelig enige om en «overgangssum» for sportsdirektør Dan Ashworth. Det engelske mediet har ikke snust frem til beløpet, men at Ashworth i løpet av kort tid kan starte i jobben på Old Trafford.

Newcastle krevde opprinnelig rundt 150 millioner pund, så det blir interessant å høre hvor mye Ratclliffe og gjengen slapp unna med for sportsdirektøren som ikke ville jobber for Newcastle lenger (har vært i jobben siden 2022).

Alt du trenger å vite: Frankrike – Belgia

ENGELSKE KLUBBER: Newcastle brukte helgen til å selge to spillere for nesten milliarden

tabola

No posts to display