Tidligere Chelsea-spiller gjør det utenkelige: Signerer direkte med Erkerival

0
287
Fra tiden i Premier League.

Michy Batshuayi startet karrieren hos Standard Liege i 2011, tok to sesonger hos Marseille, før Chelsea åpnet porten på Stamford Bridge. Vel, det viste seg at denne porten ikke ble holdt åpen, for i løpet av seks år befant spissen seg på fem utleieopphold. Exiten kom 2022, etter dette har belgieren hatt en helt spesiell reise.

Erkerivaler. I fotballens verden er det hamret inn et av de første «budene» om at du ikke bærer drakta til begge klubbene. Hvis du skal gjøre det, sørg i det minste for flere års avstand. Batshuayi hopper opp i ei heksegryte av dimensjoner når han går direkte fra Fenerbahce til Galatasaray.

F7: United har på plass en av de viktigste signaturene etter fire måneder med krangling og dragkamp

Michy Batshuayi, med 77 Chelsea-kamper, har spilt for Fenerbahce siden 2022. Forrige sesong leverte spissen 12 scoringer. På tirsdag signerte den belgiske spilleren treårs-kontakt med by -og erkerival Galatasaray.

30-åringen har skjønt hva han kaster seg inn i, og gikk offensivt ut med et åpent brev på sosiale medier.

-Jeg har bestemt meg for å dedikere meg til Galatasaray og markere min tilknytning til Istanbul og den tyrkiske ligaen. Jeg forstår betydningen av min beslutning og denne endringen. Jeg står oppreist og stolt. Jeg glemmer ikke hvem jeg er eller hvor jeg kommer fra. Men jeg vet også hvor jeg skal, skriver Batshuayi.

Som dermed prøver å vinkle det mot lojalitet til Istanbul og tyrkisk liga. Det hører også med til historien at spilleren bar Besiktas-drakt på utleie fra Chelsea, dette også en Istanbul-klubb.

LES. Ønsker Kasper Tengstedt som erstatter for tidligere Barcelona-spiss og toppscorer

Dette er ikke en spiller som lar seg stanse av tiår med «overgangen du definitivt ikke skal prøve deg på». Vi ønsker 30-åringen lykke til på reisen.

Alt du trenger å vite: Østerrike – Tyrkia

tabola

No posts to display