lørdag, februar 26, 2022

Google er på statsbesøk på Cuba

Må lese

Slik kommer du i gang med sports betting

Sports betting har blitt mer og mer populært de siste par årene, så hvis du er blant...

USAs kvinnelandslag får likelønn og etterbetalt millioner

USAs kvinnelandslag i fotball har inngått forlik med det amerikanske fotballforbund på 24 millioner dollar og et...

Lyse kjøper Ice

Det er i dag inngått en avtale hvor Lyse kjøper Ice Group Scandinavia Holdings for 5,5 milliarder...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Google har blitt så store at de agerer som en stat og reiser da selvfølgelig på statsbesøk. I følge nettstedet 14ymedio.com har nå styreleder i Google Eric Schmidt og hans team gjennomført møter med Cubanske myndigheter og andre personer knyttet til informasjon og IT.

Bakgrunnen for møtet skal være å promotere åpen tilgang til Internett på Cuba, dette er ikke offisielt bekreftet verken av Eric Schmidt eller Cubanske myndigheter, men da bloggeren bak 14ymedia.com la ut en melding på Twitter om ryktene retvitret googles styreleder rett etterpå.

Pr nå er det ikke overrakende store restriksjoner på internett i Cuba og det er langt fra åpent, kun 2,6 millioner av en befolkning på 11,2 millioner har internettilgang, de fleste knyttet til statlige sentre, utenlandske firmaer og turisthoteller.

Og tilgangen er begrenset til nettsteder utvalgt av myndighetene, sist jeg sjekket (?) var ikke F7 en av de utvalgte.

Schmidt, som var Google-direktør fra 2001 til 2011, og hans team fikk en omvisning på universitetet i Havana, ifølge 14ymedio, som er Cubas første uavhengige nettavis. Den er selvfølgelig gjentatte ganger blitt blokkert, men ikke denne gangen.

Siden lillebror Castro som snart er 90 år overtok har man sett en oppmykning på Cuba og det samme har skjedd på Amerikansk side. Ihvertfall er en en forståelse for at sanksjoner innført mot Cuba ikke har virket etter intensjonene. Det er et enormt turisistmarked som venter på Cuba i det øyeblikket forholdet til USA blir normalisert.

 

- Advertisement -

Siste nytt

Slik kommer du i gang med sports betting

Sports betting har blitt mer og mer populært de siste par årene, så hvis du er blant...

USAs kvinnelandslag får likelønn og etterbetalt millioner

USAs kvinnelandslag i fotball har inngått forlik med det amerikanske fotballforbund på 24 millioner dollar og et løfte om lik lønn som...

Lyse kjøper Ice

Det er i dag inngått en avtale hvor Lyse kjøper Ice Group Scandinavia Holdings for 5,5 milliarder kroner. "Oppkjøpet...

Les dette før du begynner med sports betting

Det å ha forskjellige hobbyer og aktiviteter er noe som gjør hverdagen litt bedre, og avhengig av hva interessene våre er, er...

Sting selger musikken sin

Nå kan trolig Sting alene redde hele regnskogen for selv om ikke beløp er offentliggjort sitter han trolig igjen med vanvittig mye...

More Articles Like This