torsdag, april 8, 2021

Gong gong mannen er død

Må lese

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle...

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan...

LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som følger med på mobilmarkedet at LG Electronics nå...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Alle som har sett fangene på fortet vet hvem han er, La boule kjent som den spesielle og skalla fangevokteren er død 62 år gammel.

La Boule var fransk akkurat som programkonseptet og het egentlig Yves Marchessaeu. Han var også med i andre programmer, men ingen av de fant veien til Norske tv skjermer.

Hans Jobb i fangene på fortet var å slå på gong gongen noe han har gjort i de siste 20 årene av sin levetid, helt frem til han ble for syk til å jobbe.

La Boule hadde en meget vanskelig oppvekst og ble mobbet for sitt utseende og fremtoning, hans datter sier til den franske avisen Le Monde at livet endret seg til det bedre etter at kan kom på tv og fikk plutselig en fordel av at han så rar ut.

La Boule «kjent som skallet fangevokteren fra TV-programmet« Fangene på fortet’ død er 62 år gammel. Yves Marchesseau hadde kreft i spiserøret og døde på søndag, skriver den franske avisen Le Monde.

– Til min far, rollen som fangevokter en omkamp i hans liv. Han var skallet som et barn på grunn av en sykdom. De andre barna ertet og slo ham. Og han var veldig fornøyd. Men hans meget spesielt utseende gav ham rollen som La Boule, og det ga ham lykkelig 20 lykkelige år, sier datteren.

Yves Marchesseau hadde kreft i spiserøret og døde på søndag.Fort_boyar

Fangene på fortet gikk ut på at en liten gruppe på fem personer (ofte kjendiser) skulle kjempe til seg en pengepremie som de skulle gi til et veldedig formål. Det hele foregikk på den franske øyfestningen fra 1850-årene Fort Boyard som ligger i sørvest Frankrike, nær byen La Rochelle.

 

- Advertisement -

Siste nytt

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle...

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan også være interessant å følge...

LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som følger med på mobilmarkedet at LG Electronics nå stanser produksjon og salg av...

Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Den seriøse spanske sportsavisen Marca slapp nyheten om at agenten til Erling Braut Haaland Mino Raiola og pappa Alf Inge Håland...

Dette er ikke en spiller verdt 3 milliarder!

Erling Braut Haaland fikk mye oppmerksomhet i dagene før kveldens kamp mot Frankfurt etter at hans far Alfie og agent Mino Raiola...

More Articles Like This