Gir grønt lys til en tredje sesong av «Welcome to Wrexham»

0
152
Kaptein Paul Mullin

Siden overtagelsen av Wrexham AFC i 2020, har det walisiske laget i lavere liga eid av skuespillerne Ryan Reynolds og Rob McElhenney blitt et globalt fenomen, og mye av denne suksessen er forsterket med de to utgavene av FX/Disney Plus-dokumentarserien «Welcome to Wrexham» .

Den originale dokumentaren fulgte Hollywood-paret da de tok fatt på eventyret for å sikre den slitende walisiske klubben og den påfølgende berg-og-dal-banen 2021-22-sesongen, da håp og drømmer ble knust da ‘Red Dragons’ ikke klarte å sikre opprykk til League Two. Til tross for fiaskoen på banen, var dokumentaren en enorm suksess og genererte en legion av nye Wrexham-fans over hele verden.

Les: The Marvels: Superhelt-film flopper med rekordlav MCU-debut

Sesong to fortsatte med det samme vinnerformatet og dokumenterte klubbens push for opprykk med sesongen som endte positivt da Wrexham ble kom tilbake til den profesjonelle fotballigaen etter en enorm kamp med Notts County på toppen av ligaen.

Med den siste episoden av sesong to som skal sendes denne uken, har klubben bekreftet at en tredje sesong har fått i oppdrag å kartlegge eventyret til den walisiske laget når de vender tilbake til ligafotballen og presse på for enda et suksessivt opprykk til League One.

Les på Sporten: Keeper David de Gea, som var den best betalte i Manchester United er sett i møte om klubbkjøp

Wrexham starter sterkt
The Red Dragons vant forrige helg mot Kent-baserte Gillingham! Ryan Reynolds og Rob McElhenneys lag har nå spilt sin 11 kamper på rad uten tap, noe som får fansen til å drømme igjen.

Les på Radiosporten: Bayern München bryter overgangsrekord

De tre beste lagene på slutten av sesongen får automatisk opprykk til League One (tredje lag i den engelske pyramiden), mens lagene fra 4. til 7. plass går inn i en sluttspillturnering om den endelige opprykksplassen og etter 17 kamper, Wrexham sitter for tiden på andreplass bak Stockport County.

tabola

No posts to display