onsdag, januar 5, 2022

Genial Gotham start

Må lese

Ga ni milliarder kroner til innovasjon og næringsutvikling i 2021

Innovasjon Norge ga over 9 milliarder kroner i lån og tilskudd til innovasjons- og omstillingsprosjekter i norske...

FINN har kommet med sine topp 10 lister for 2021

Nok et år med pandemi har gitt utslag på markedsplassene hos FINN. Og hjemmekos, oppussing og Norgesferie...

Pigcasso – en gris som maler bilder. Verkene hennes er verdt en formue!

En grisemaler, kalt Pigcasso, har laget et kunstverk, som ble solgt for så mye som 20 000...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

I går hadde en etterlengtet TV serie Gotham premiere på Fox. Vi lever i gullalderen for tegneserier som blir til film og tv serier, nå kommer en ny serie du sikkert allerede har gjettet hvilken tegneserie den kommer fra Gotham. PÅ Tv akkurat nå er det bare å nevne serier som There’s Arrow, Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D., The Flash, Constantine, Agent Carter og nå også Gotham.

Forskjellen i denne serier er at det er en superhelt uten en superhelt, serieskaper Bruno Heller, mannen som står bak The Mentalist og Rome har lovet at vår kappekledde helt aldri vil vise seg i serien.

Serien Gothan handler om detektiv Jim Gordon spilt av Ben McKenzie, mannen som senere blir Batmans mann på innsiden av politiet, politisjef Gordon. Serien starter i begynnelsen av Gordon sin karriere som en grønn politimann sammen en dårlig partner som heter Harvey Bullock.  De to settes til å etterforske mordet på Thomas og Martha Wayne, et mord som deres sønn Bruce vitnet og som ble starten på Batman.

Skurkene i Batman universet har alltid vært fargerike, det er også tilfelle i denne serien, det dukker opp flere blant annet Fish Mooney spilt av Jada Pinket Smith og en rekke andre skurker. En morsom ting er at de presenter ikke bare starten til Batman og detektiv Jim Gordon, men også de store skurkene, vi møter unge utgaver av Catwoan, Poison Ivy og The Riddle.

Starten av serien setter en tone som gjør at vi får lust til å se mer. Vi gleder oss til resten, når vi allerede har fått presentert The Riddle er ikke The Joker langt unna, jeg setter en knapp på at det vil vise seg å være Gordons kjipe partner.

- Advertisement -

Siste nytt

Ga ni milliarder kroner til innovasjon og næringsutvikling i 2021

Innovasjon Norge ga over 9 milliarder kroner i lån og tilskudd til innovasjons- og omstillingsprosjekter i norske...

FINN har kommet med sine topp 10 lister for 2021

Nok et år med pandemi har gitt utslag på markedsplassene hos FINN. Og hjemmekos, oppussing og Norgesferie er noe av det som...

Pigcasso – en gris som maler bilder. Verkene hennes er verdt en formue!

En grisemaler, kalt Pigcasso, har laget et kunstverk, som ble solgt for så mye som 20 000 pund (240 000 kroner)

O.J Simpson er en helt fri mann

Det er en gledens dag for den tidligere NFL stjernen og skuespiller fra "Mannen med den nakne pistol" filmene O.J (Orange juice)...

Nordisk båttradisjon innskriven på eksklusiv liste over verdas kulturarv

Den nordiske klinkbåttradisjonen har blitt innskriven på UNESCO si liste over den immaterielle kulturarven i verda. Dette er ei stadfesting av at...

More Articles Like This