Fox News kritiserer Lionel Messi, men er samtidig imponert over at David Beckham har lært seg engelsk

0
540
Idiot er et ord som kommer fra gresk ἰδιώτης (idiōtis), «en person som ikke er interessert i politikk», «en person uten yrkeskunnskaper» eller «en vanlig innbygger», fra ἴδιος (idios), «egen», «privat». Ordets latiniserte form er idiota, «ordinær person», i vulgærlatin utviklet det seg imidlertid til å betegne en «uutdannet eller uvitende person». Ordets moderne betydning og form stammer fra gammelfransk idiote.

Når Fox News tar en pause fra å forsøke å ødelegge demokrati og sosiale normer med å spre hat og propaganda må noen si ifra. – For selv dekningen av at verdens største fotballspiller Lionel Messi flytter til Inter Miami kan ikke kanalen som ikke har noe med nyheter stoppe sine forsøk på å hisse opp sine seere.

Hva gjør Messi i USA!! – Han kan jo ikke engelsk engang. Den syv ganger Ballon d’Or-vinneren og regjerende verdensmester med Argentina annonserte for noen dager siden at han ikke drar tilbake til Barcelona og heller ikke blir tidenes best betalte idrettsutøver i Saudi-Arabia et land som Fox News digger på grunn av at de er et diktatur med mye penger.

Dessuten Argetina ligger «syd for grensen» og de sesnder som kjent ikke sine beste.

Les: Neymar i Miami: «Jeg visste at Messi skulle komme hit»

Det er utrolig hva Foz News programleder Brian Kilmeade klarte å lire av seg da han snakket om Lionel Messis overgang til Inter Miami. – Kilmeade var tydeligvis forvirret og som alltid kunnskapsløs da han nevnte engelske David Beckham mens han snakket om Messis potensielle språkbarriere.

Han sa: «Det eneste jeg bekymrer meg for, han [Messi] snakker ikke engelsk, og jeg vil se ham sette seg ned og snakke.

«En ting om David Beckham, han lærte å snakke engelsk for oss, med en aksent, da han kom 32 år gammel.»

Sosiale medier hadde mye moro med uttalelsene:

«Beckham var dedikert nok til å gjøre engelsk til det første språket han lærte. Jeg skulle ønske Messi viste dette nivået av engasjement og profesjonalitet.

«Jeg kan ikke si om han tuller eller ikke.»

«Denne videoen er ikke en spøk. Fyren var seriøs.»

«En engelskmann lærte å snakke engelsk. Denne fyren er en oksygentyv.»

«God spøk, men malplassert, så folk kommer til å tro at det er alvorlig.»

Les: Er det virkelig Haaland som fikser Oasis comeback?

Da Messi kunngjorde at han flyttet til Miami, sa: «Jeg kommer ikke tilbake til Barcelona, jeg vil bli med Inter Miami.

«Etter å ha vunnet verdenscupen og ikke kunne reise til Barca, var det på tide å reise til USA for å leve fotballen på en annen måte og nyte mer dag til dag. Tydeligvis med samme ansvar og ønske om å ville vinne og å alltid gjøre ting bra. Men mer rolig.»

Les: Det legges Sancho-planer i London

tabola

No posts to display