Er det virkelig Haaland som fikser Oasis comeback?

0
121

De fleste brødre slutter å krangle når de blir voksne, men det har ikke skjedd med Gallagher-brødrene som fikk fritt spillerom til å bli ekte primadonnaer etter gigantsuksesen med Oasis.

Norges beste målscorer Erling Braut Haaland tar på seg utfordringenen med å bli en fredsmegler og samle de to brødrene.

Klarer han faktisk å klare den umulige oppgaven å gjenforene Gallagher-brødrene og få et comeback for Oasis så er det i seg selv verdt et Trofé.

Les: Manchester United går etter tidenes dyreste

Tidligere denne måneden sa Manchester City superfan Liam Gallagher, som var vokalist for rockebandet Oasis fra 1991 til 2009, at han var «klar til å gå» etter at en fan spurte om muligheten for en Oasis-retur hvis City vinner Champions League.

Blur-frontmann Damon Albarn tok «saken» videre da han spådde et comeback i et radiointervju. Han spådde et comeback.»Jeg kan garantere at de kommer til å reformere. Faktisk har jeg satt penger på det. De er brødre og Det er rettferdig at ryktene om en potensiell gjenforening har vakt begeistring blant Oasis-fansen, men vil de bite seg fast og reformere? Vel, den norske spissen Erling Haaland tror han kan overbevise Liam og Noel om å gjøre akkurat det.

På spørsmål fra Viaplay om han kunne bringe de to City-fansen sammen igjen, svarte han: «Kanskje de trenger en norsk fyr, en fredsskaper for å få dem sammen».

Les: Brann bekrefter klubbens største salg noensinne

Eller hva med å bli med Oasis som en tredje sanger? «Det er et godt spørsmål», lo Haaland. «Ja, selvfølgelig kan jeg være det. Betyr ikke at jeg blir det, men selvfølgelig kan jeg være det.»

For de som har glemt Oasis. Her er deres største hot Wonderwall!.

Les: Fregatten Helge Ingstad som kostet 4,3 milliarder å bygge er solgt som skrapmetall

I intervjuet ovenfor tar Viaplay-reporter Jan Aage Fjørtoft også opp Haalands beryktede trylleformel som musiker, da han droppet barer på YouTube under navnet ‘FlowKingz’.

Da han rappet singelen «Kygo jo» sammen med to av kameratene sine, spilte den tidligere Borussia Dortmund hovedrollen i en «interessant» musikkvideo som siden har fått over 10 millioner visninger.

Les: Både Unai Emery og David Moyes «vet» de kan gjøre en bedre jobb med skadeutsatt stjerne enn Erik ten Hag

tabola

No posts to display