tirsdag, mars 9, 2021

Tyrkia: Først Twitter nå You Tube

Må lese

Dårlige tider for innbruddstyver

De fleste er hjemme i disse dager, og tyvene har dårlige tider. Det bekreftes av nye tall...

Latterlig å boikotte VM i Qatar

Vi i Norge skal være ekstremt forsiktige med å løfte en moraliserende pekefinger mot noen, den rettigheten...

Lufthansa har aldri tapt mer enn nå

Krisehjelp på 100 milliarder kroner klarte ikke hindre Lufthansa i levere rekordunderskudd på 68,7 milliarder kroner. -...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Tidligere idag bestemte en domstol i Tyrkia at Twitter skulle åpnes, dette vil myndigetene bestride og ikke nok med det,  nå har Tyrkias statsminister Recep Tayyip Erdogan bestemt seg for at det ikke holder med Twitter, men har stengt You Tube også.

Vi i F7 tror grunnen er videoen med katt som faller ned fra sofaen eller at de endelig er så lei av hva reven sier og har fått det med seg at det handler om dop. !

Grunnen er den i hovedsak den samme som for Twitter, nemlig nasjonens sikkerhet. Google som eier Youtube sier de nå sjekker ut saken.

Langt mer alvorlig:

Opptaket skal være av en samtale der landets etterretningssjef angivelig diskuterte mulighetene for tyrkiske militæroperasjoner i Syria med landets utenriksminister og den nestkommanderende i landets militære styrker.

Ifølge statsminister Recep Tayyip Erdogan, som om dagen driver valgkamp før lokalvalgene i Tyrkia søndag, er lekkasjen en «ondskapsfull» handling utført av politiske motstandere.

Egentlig er det i Syria de burde stengt Youtube, det er der det er farlig hva de eventuelt planlegger og det de planlegger er ikke spesielt bra for naboforholdet. Inspirert av Russland ønsker de å ta et landområde i Syria hvor graven til Suleyman Shah, bestefaren til grunnleggeren av Det ottomanske riket.

Graven ligger i et område nord i Syria som i dag blir kontrollert av islamistiske opprørere. Tyrkerne mener at en traktat som ble signert i 1921 med kolonimakten Frankrike betyr at området er en del av Tyrkia.

- Advertisement -

Siste nytt

Dårlige tider for innbruddstyver

De fleste er hjemme i disse dager, og tyvene har dårlige tider. Det bekreftes av nye tall...

Latterlig å boikotte VM i Qatar

Vi i Norge skal være ekstremt forsiktige med å løfte en moraliserende pekefinger mot noen, den rettigheten har vi gitt fra oss...

Lufthansa har aldri tapt mer enn nå

Krisehjelp på 100 milliarder kroner klarte ikke hindre Lufthansa i levere rekordunderskudd på 68,7 milliarder kroner. - Det er selvsagt coronaen som...

Google vil eliminere cookies

Hvis du er blant de som lurer på hvorfor du vasser i reklame for turer til London rett etter du faktisk har...

Endelig kommer sesong 4 av Handmaid’s Tale

HBO har offentliggjort lanseringsdatoen for den fjerde sesongen av dramaserien The Handmaid`s Tale. SE VIDEO! I fjerde sesong av...

More Articles Like This