fredag, februar 25, 2022

FN-byrå ber om reguleringer for e-sigaretten.

Må lese

Slik kommer du i gang med sports betting

Sports betting har blitt mer og mer populært de siste par årene, så hvis du er blant...

USAs kvinnelandslag får likelønn og etterbetalt millioner

USAs kvinnelandslag i fotball har inngått forlik med det amerikanske fotballforbund på 24 millioner dollar og et...

Lyse kjøper Ice

Det er i dag inngått en avtale hvor Lyse kjøper Ice Group Scandinavia Holdings for 5,5 milliarder...

Den etterlengtede WHO-rapporten oppfordrer til restriksjoner, inkludert forbud mot bruk innendørs, reklame og salg, til mindreårige.

Verdens helseorganisasjon (WHO) har utstedt en etterlengtet rapport om elektroniske sigaretter som krever regulering av enhetene og deres innhold, samt forbud mot bruk innendørs, reklame og salg til mindreårige.

I en rapport som skal debatteres av FNs medlemsland på et møte i oktober, ytres det bekymring rundt konsentrasjonen av dette multimilliarddollar markedet i hendene på multinasjonale tobakkselskaper.

WHO oppfordrer til en rekke reguleringsmuligheter, inkludert å forbyr e-sigarett produsenter fra å komme med helsepåstander som for eksempel at e-sig hjelper folk til å slutte å røyke – før disse produsentene kan gi «overbevisende vitenskapelige bevis og oppnå regulatorisk godkjenning».

passiv røyker 1

 

E-sigaretter bør reguleres til å «minimere innhold og utslipp av miljøgifter», og de e-sigarettene med fruktsmak, søtsmak og de med alkoholholdige drikkesmaker bør forbys, samt at salgsautomater bør fjernes over alt.

Elektroniske sigaretter kan være mer fristende å røyke for ungdommer enn vanlige sigaretter, og når unge mennesker har prøvd e-sigaretter kan de være mer tilbøyelige til å gi seg i kast med å prøve vanlige sigaretter, sier amerikanske forskere.

- Advertisement -
Previous articleVannkrigen fortsetter
Next articlePlanken

Siste nytt

Slik kommer du i gang med sports betting

Sports betting har blitt mer og mer populært de siste par årene, så hvis du er blant...

USAs kvinnelandslag får likelønn og etterbetalt millioner

USAs kvinnelandslag i fotball har inngått forlik med det amerikanske fotballforbund på 24 millioner dollar og et løfte om lik lønn som...

Lyse kjøper Ice

Det er i dag inngått en avtale hvor Lyse kjøper Ice Group Scandinavia Holdings for 5,5 milliarder kroner. "Oppkjøpet...

Les dette før du begynner med sports betting

Det å ha forskjellige hobbyer og aktiviteter er noe som gjør hverdagen litt bedre, og avhengig av hva interessene våre er, er...

Sting selger musikken sin

Nå kan trolig Sting alene redde hele regnskogen for selv om ikke beløp er offentliggjort sitter han trolig igjen med vanvittig mye...

More Articles Like This