Mayweather Jr.@FloydMayweather

Med fluorescerende interiør farter Floyd Mayweather rundt i en Rolls-Royce han har kjøpt for minst 17 millioner kroner

«Money» har penger nok!

Bokselegenden er ubeseiret som verdensmester i fem vektklasser, med i alt ti verdensmestertitler, Forbes mener han er god for en milliard dollar så han er i stand til å kjøpe det kjøretøyat han måtte ønske.

Les: Errol Musk, den ‘grusomme’ faren som har begått ‘alle forbrytelsene du kan tenke deg’

Den tidligere mesteren legger til en annen luksusbil til millionærsamlingen sin

Bokselegenden Floyd Mayweather Jr. dukket opp denne uken med et nytt «leketøy». På Instagram la han ut en video av det siste tilskuddet til sin luksusbilsamling: en Rolls-Royce Cullinan. Kjøretøyet, som er verdt fra 1,7 millioner dollar i det amerikanske markedet, har et helt tilpasset interiør.

Med ratt, seter og en del av dashbordet i limegrønn farge, har Mayweathers sorte SUV også et «stjerneklart» tak. Til registreringen hadde den 45 år gamle bokseren på seg et antrekk som matchet bilens stil.

Les: Luis Suarez følger hjertet og avviser Wayne Rooney

Tilpasningen ble bestilt av den tidligere atleten fra Champion Motoring-forhandleren i California. På sosiale nettverk hadde selskapet allerede publisert bilder av bilen, men uten å «gi bort» hvem som skulle være eieren.

Cullinan har en 6,75-liters V12-motor som genererer 543 hestekrefter og 86,6 kgfm dreiemoment. Ifølge portalen ‘Auto Evolution’ kan modellen nå 100 km/t på 5,2 sekunder og har en toppfart elektronisk begrenset til 249 km/t. Dette er den sjette Rolls-Royce fra Mayweather, som allerede hadde en annen Cullinan i samlingen sin.

Den legendariske bokseren har alltid vært en superbilelsker og sier at han eier mer enn 100 av dem.


I løpet av sin karriere i ringen gikk bokseren med kallenavnet «Money» for å være den best betalte atleten i verden. Den tidligere bokseren ble først forbigått i 2016 av Cristiano Ronaldo.

f7.no -> adds
tabola