Errol Musk, den ‘grusomme’ faren som har begått ‘alle forbrytelsene du kan tenke deg’

0
311
Errol Musk og stedatter Jana Bezuidenhout

Pappaen til verdens rikeste mann Errol Musk får virkelig passet sitt påskrevet av sønn og Tesla eier Elon Musk.

Elon beskriver sin far som ond

Nyheten om at Errol Musk som i en alder at 76 år i all hemmelighet fikk et barn nummer to med sin stedatter 35 år gamle Jana Bezuidenhout, skapte naturlig nok bølger i media og med det interesse for milliardærens far og hans mild sagt eksentriske livsstil.

Les: Putins søkkrike venner fortsetter å dø på mystisk vis

Errol er 41 år eldre enn sin stedatter, men det faktum er langt ifra det verste som har dukket opp i hans historie.

For fem år siden i et intervju med Rolling Stone beskrev Elon sin far som ond og et forferdelig menneske, et intervju han ga til Rolling Stone i 2017.

Errol Musk, faren til Elon Musk, avslører at han fikk barn nummer to med sin 35 år gamle stedatter som han har oppdratt siden hun var 4.

Errol ble født i Sør-Afrika
Hvor han gjorde seg bemerket og tjente godt som ingeniør, eiendomsutvikler og politisk talsmann (svært konservativ). Han har totalt 7 barn, og det ser ut til at han ikke har noe imot å ha flere, da han forsikret at «Det eneste vi er på jorden for er å reprodusere». – En tanke som er fullt adoptert av hans sønn Elon Musk.

Ekskjæresten til Neymar: Karoline Lima dumper Eder Militao et par dager før termin

Om Errol sies mange ting!: at han var medeier i en smaragdgruve i Zambia og at han skjøt og drepte tre væpnede inntrengere som brøt seg inn i hjemmet hans i Johannesburg. Han hevdet år senere at han gjorde det i selvforsvar, og det er ukjent om Elon var til stede ved den anledningen.


Errol giftet seg i 1970 med Maye Haldeman Musk, som han fikk tre barn med: Elon, Kimbal og Tosca (ikke vår hjemlige sjakkspillende skurk). Han skilte seg f i 1979 og Elon bestemte seg for å flytte inn hos faren.

Han tok barna med på skolen i en Rolls-Royce cabriolet, de hadde fullblodshester å ri og han mener barna obsternasige; Elon sa at barndommen hans var smertefull og isolert, faren hans hånet hans vitenskapelige interesse.

Han har begått alle forbrytelser du kan forestille deg

«Jeg er naturlig nok god på ingeniørfag, det er fordi jeg har arvet det fra faren min. Det som er veldig vanskelig for andre er lett for meg,» sa Elon for noen år siden, og la til: «Min far vil ha en nøye gjennomtenkt ondskapsfull plan. Han vil planlegge ondskap. Nesten hver forbrytelse du kan forestille deg, har han begått. Nesten alle dårlige ting du kan forestille deg, han har gjort. Det er så forferdelig at du ikke kan tro det.

Nå er Errol på alles lepper etter nyhetene om sønnen med Jana. Errol møtte Heide Bezuidenhout på begynnelsen av 1990-tallet og giftet seg med henne i 1992. Hun var enke og hadde tre barn fra sitt forrige ekteskap. Et av disse barna var Jana, som nå er Errols babymamma.

Les: West Ham kliner til og byr over verdens rikeste klubb

tabola

No posts to display