fredag, desember 11, 2020

Flere flyr med SAS

Må lese

Ny strømmetjeneste erstatter Dplay

Discovery lanserer ny global strømmetjeneste. Det betyr at Dplay vil bli omdøpt til discovery+, og at mer...

Senator foreslår Maradona skal ta plassen til gentleman med bart

Argentina er fortsatt i sorg etter Diego Armando Maradona døde for to uker siden, bare 60 år...

Slutt på IKEA-katalogen etter 70 år

I løpet av de siste årene har IKEA blitt mer digital og tilgjengelig, og tatt til seg...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

SAS hadde en passasjervekst på 5,6 prosent til 2,5 millioner reisende i april. Samtidig slet flyselskapet med å fylle opp flyene.

Kabinfaktoren viser hvor fulle flyene er, og tallene for april viser at den falt med 3 prosentpoeng til 72,7 prosent. Samtidig falt den planlagte trafikken med 2,2 prosent, mens kapasiteten økte med 1,9 prosent.

– Ettersom påsken falt på et annet tidspunkt enn i fjor, justerte SAS sitt nettverk og økte kapasiteten på mer forretningsorienterte ruter i april, skriver SAS i en pressemelding.

Selskapet fastslår at resultatet ble et høyere trafikkvolum særlig på kortere ruter innen Skandinavia, noe som hadde en positiv effekt på både den såkalte yielden og pask – inntekten per passasjerkilometer og inntekten per tilgjengelige setekilometer.

Selskapet merker imidlertid valutasvingningene og opplyser at den sterke amerikanske dollaren vil ha en negativ effekt på resultatet i andre kvartal med mer enn 200 millioner svenske kroner.

– Samtidig er effektivitetsprogrammet i ferd med å bli implementert. Som tidligere kunngjort, er det ventet å resultere i totale restruktureringskostnader på 1 milliard svenske kroner.

Flyselskapet planlegger i regnskapsåret 2017/2018 å øke kapasiteten med 1 til 3 prosent, drevet av lengre europeiske ruter og det faktum at Airbus A320neo-maskinene har flere seter enn flyene de erstatter.

- Advertisement -

Siste nytt

Ny strømmetjeneste erstatter Dplay

Discovery lanserer ny global strømmetjeneste. Det betyr at Dplay vil bli omdøpt til discovery+, og at mer...

Senator foreslår Maradona skal ta plassen til gentleman med bart

Argentina er fortsatt i sorg etter Diego Armando Maradona døde for to uker siden, bare 60 år gammel av hjerteattakk. Den argentinske...

Slutt på IKEA-katalogen etter 70 år

I løpet av de siste årene har IKEA blitt mer digital og tilgjengelig, og tatt til seg nye måter å få kontakt...

Hva skjer hvis forskere finner ut at Covid-19 ikke kommer fra Kina?

Du kan i en artikkel i Forskning skrevet av rådgiver i Veterinærinstituttet Bryndis Holm lese at det er satt sammen en internasjonal...

Tenerife er Spanias første smarte turistøy

Tenerife har utnyttet lavkonjunkturtiden under Covid-19 pandemien godt, noe som har resultert i utnevnelsen "Spanias første smarte turistøy".  Kåringen er...

More Articles Like This