onsdag, desember 16, 2020

Landslagskeeperen får ikke det han trenger mest

Må lese

Norge og Storbritannia undertegnet luftfartsavtale

Jeg har i dag undertegnet en luftfartsavtale mellom Norge og Storbritannia som skal regulere ruteflyvninger mellom våre...

Amedia kjøper Budstikka for 130 millioner

Amedia har inngått avtale med Asker og Bærums Budstikke Holding AS om kjøp av Asker og Bærums...

Verdt 57 milliarder kroner mer mens han ble intervjuet av Bloomberg TV

I går ble Airbnb notert på børsen samtidig som grunnlegger Brian Chesky ble intervjuet på Bloomberg TV.

Vi må innrømme at vi har sansen for Joe Hart, men som de fleste andre trodde vi at den engelske landslagskeeperen ville nå lengre. Noen mener han selv er skyld i dette, mens andre opplever at Manchester City-trenerne satte en stopper for videre utvikling.

Charles Joseph John Hart kom til Manchester City i 2006. Den nesten to meter høye kjempen hadde da vist at han hadde potensialet til å bli Englands beste keeper.

Men tiden hos Manchester City ble etter hvert preget av korte perioder på utlån: Tranmere, Blackpool, Birmingham, Torino og nå senest West Ham.

Hart står notert med 75 landskamper, og var det udiskutable keepervalget i VM 2014. Etter at 31-åringen ikke fikk tillit av Manchester City-treneren, har det vært en naturlig vei mot beskjeden han nå skal ha fått av Englands landslagssjef.

Sporten.com skriver om listen med Englands 23-mannssterke VM-tropp som offentliggjøres på onsdag.

Men vi slipper å lete etter Hart. Ifølge Talksport har Gareth Southgate allerede gitt ham beskjeden. Den tunge beskjeden.

Hart er ikke en del av troppen som reiser til VM .

Stemmer dette, betyr det at Hart mister nok et utstillingsvindu for å kunne revitalisere karrieren igjen etter manglende suksess forrige sesong Torino, og hos West Ham denne sesongen.

Dermed ser det ut til å bli Stokes Jack Butland, Evertons Jordan Pickford og Burnleys Nick Pope som skal by på det spektakulære for England i VM.

Hart har ikke fått den nødvendige spilletiden som forventes før du kastes ut i en VM-kamp, så vi forstår vurderingen til Southgate.

Men spektakulært er dessvere ikke den første assosiasjonen som melder seg når vi hører navnene på de tre andre keeperne…

Les også: Tyskland har glemt VM-helten sin

 

- Advertisement -

1 COMMENT

Siste nytt

Norge og Storbritannia undertegnet luftfartsavtale

Jeg har i dag undertegnet en luftfartsavtale mellom Norge og Storbritannia som skal regulere ruteflyvninger mellom våre...

Amedia kjøper Budstikka for 130 millioner

Amedia har inngått avtale med Asker og Bærums Budstikke Holding AS om kjøp av Asker og Bærums Budstikke (Budstikka). Avtalen verdsetter selskapet...

Verdt 57 milliarder kroner mer mens han ble intervjuet av Bloomberg TV

I går ble Airbnb notert på børsen samtidig som grunnlegger Brian Chesky ble intervjuet på Bloomberg TV. Det ble...

Norsk Tipping med nytt tilbud til spillegale

Det høres nesten litt selvmotsigende ut: Fra mandag 14. desember gir Norsk Tipping ut et gratis gamblingfilter til spillere som ønsker å...

Stadig mindre sjans for snø på julaften i Sør-Norge

På Sør- og Østlandet har det blitt betydelig færre år med snø på bakken julaften. Meteorologisk institutt har gjort...

More Articles Like This