Landslagskeeperen får ikke det han trenger mest

0
147
Betyr dette slutten? (foto: west ham)

Vi må innrømme at vi har sansen for Joe Hart, men som de fleste andre trodde vi at den engelske landslagskeeperen ville nå lengre. Noen mener han selv er skyld i dette, mens andre opplever at Manchester City-trenerne satte en stopper for videre utvikling.

Charles Joseph John Hart kom til Manchester City i 2006. Den nesten to meter høye kjempen hadde da vist at han hadde potensialet til å bli Englands beste keeper.

Men tiden hos Manchester City ble etter hvert preget av korte perioder på utlån: Tranmere, Blackpool, Birmingham, Torino og nå senest West Ham.

Hart står notert med 75 landskamper, og var det udiskutable keepervalget i VM 2014. Etter at 31-åringen ikke fikk tillit av Manchester City-treneren, har det vært en naturlig vei mot beskjeden han nå skal ha fått av Englands landslagssjef.

Sporten.com skriver om listen med Englands 23-mannssterke VM-tropp som offentliggjøres på onsdag.

Men vi slipper å lete etter Hart. Ifølge Talksport har Gareth Southgate allerede gitt ham beskjeden. Den tunge beskjeden.

Hart er ikke en del av troppen som reiser til VM .

Stemmer dette, betyr det at Hart mister nok et utstillingsvindu for å kunne revitalisere karrieren igjen etter manglende suksess forrige sesong Torino, og hos West Ham denne sesongen.

Dermed ser det ut til å bli Stokes Jack Butland, Evertons Jordan Pickford og Burnleys Nick Pope som skal by på det spektakulære for England i VM.

Hart har ikke fått den nødvendige spilletiden som forventes før du kastes ut i en VM-kamp, så vi forstår vurderingen til Southgate.

Men spektakulært er dessvere ikke den første assosiasjonen som melder seg når vi hører navnene på de tre andre keeperne…

Les også: Tyskland har glemt VM-helten sin

 

tabola

No posts to display