Ferdig etter 11 dager som hovedtrener!

0
343
Andrea Sottil kom, så, snudde og gikk.

Det er lite som overrasker oss i fotballens verden, men selv her kommer det episoder som får oss til å stusse. Denne uken har det utspilt seg en snodig affære i sommerhete Salerno.

Forrige sesong kom nedrykket for Serie A-klubben Salernitana, sesongen før holdt det til 11 poeng over nedrykksstreken. 20. juni ansatte klubben Andrea Sottil som ny hovedtrener, dette er mannen som skal lede klubben tilbake til øverste divisjon. Eller, dette var mannen.

F7: Tidligere Chelsea-spiller gjør det utenkelige: Signerer direkte med Erkerival

Et kort blikk på kalenderen viser oss at Sottil har vært hovedtrener under to uker, på mandag var 50-åringen ferdig i jobben.

Snakk om kaos! Klubben melder at «partene skilles etter gjensidig avtale». Ifølge Football-Italia henger den rekordkorte perioden for hovedtrener Sottil med at klubbens eierskfite gikk i vansken, noe som ville ha tvunget Sottil til et lavere overgangsbudsjett. En annen forklaring er at Sottil «ikke tror på prosjektet.»

SPORTEN: Kasper Schmeichel i samtaler om retur til Premier League

Høres ut som det ligger noe mer grums her. For Salernitana starter dermed ny runde med å finne rett trener i en kaotisk situasjon. Snodig historie. Så snodig at vi ikke engang kan kalle den «typisk italiensk».

Alt du trenger å vite: Spania – Tyskland

tabola

No posts to display