Eve Online hedres med kunstverk

0
182

Saga Øya Island er ikke som alle andre steder i verden, de kom igjennom en økonomisk krise på rekordtid, de har en enorm banksektor og vulkaner, de er villige til å gå til krig på grunn av fisk og de har laget et online spill som er verdens største på Island.
Eve Online er et lite MMORPG med science fiction tema, det er selvfølgelig stilfullt og litt kaldt, men det har bare i underkant av en million spillere.

eve-online-monument-4[6]
Island elsker spillet og i forbindelse med feiringen av 10 års jubileet i 2014 ble det avduket et monument i Reykjavik som en hyllest til spillet. Navnet på de mest aktive spillerne er gravert inn på overflaten. (Sjansen for at de faktisk går ut og får se navnet sitt der er liten)

Så vidt vi vet er dette eneste monument satt opp noe sted i verden som hyller et spill, det er den lokale kunstneren Sigurður Guðmundsson som har laget skulpturen, aktive spillere vil nikke gjenkjennende. Dette ligner spillet. CCP Games er utgiver av EVE online, de har kontorer rett i nærheten av Reykjavik havn hvor skulpturen står.
eve-online-monument-3[6]
eve-online-monument-1[2]

tabola

No posts to display