Er økonomien i trøbbel, da er The Simpsons svaret

0
108

Økonomien i Australia har vært i trøbbel i en periode nå og det trengs et kraftig løft. Et forslag litt utenom det vanlige har dukket opp. En underskriftskampanje ønsker å endre Australias Valuta «Dollarydoos», så langt har over 10 000 skrevet under og stadig flere følger på.

Vi tror forslaget har kommet frem fordi Australierne har så mye blod i hodet.  Klart det vil løfte økonomien, D’oh!

Fordi de globale råvareprisene stuper, sliten den Australske økonomien, derfor trenger vi noe som stimulerer økonomien, dette noe er en navneendring på den Australske Valuta til «Dollarydoos,

Sier Thomas Probst, i oppropet adressert til Shadow Minister for Communications & Bredbånd Malcolm Turnbull (en tidligere tittel for Australias nåværende statsminister) og tre andre lovgivere.

Henvisningen kommer fra en 1995 Simpsons episode kalt «Bart vs. Australia», der faren til en ung australsk gutt som heter Tobias freaker fullstendig ut over sin sønns seks timers «collect» samtale med noen fra USA som kostet ham «ni hundre Dollarydoos. »

Ifølge begjæringen, vil navnet-endring føre til at millioner av mennesker rundt om i verden ønsker å få eie noen australske dollarydoos, det vil kjøre opp verdien av den australske valutaen.

Her kan du signere selv hvis du vil

Et argument det er umulig å ikke være enig i

tumblr_nfoimiiCNc1s63babo1_500

tabola

No posts to display