tirsdag, mars 9, 2021

Er ikke Tesla kult lenger?

Må lese

Dårlige tider for innbruddstyver

De fleste er hjemme i disse dager, og tyvene har dårlige tider. Det bekreftes av nye tall...

Latterlig å boikotte VM i Qatar

Vi i Norge skal være ekstremt forsiktige med å løfte en moraliserende pekefinger mot noen, den rettigheten...

Lufthansa har aldri tapt mer enn nå

Krisehjelp på 100 milliarder kroner klarte ikke hindre Lufthansa i levere rekordunderskudd på 68,7 milliarder kroner. -...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Det er ikke like enkelt å være Tesla lenger, nesten alle de store bilmerkene har kommet med elektriske biler og de står ikke noe tilbake for det som i hvert fall i Norge ble sett på som eneren. Tesla som har økt produksjonen av biler kraftig og tar fortsatt markedsandeler har fått analytikere til å tro at selskapet ikke lenger vokser inn i himmelen.

Vi har tidligere skrevet om hvordan de sliter i det svenske markedet og nå må Tesla kutte kraftig i Kina. Tesla hadde store forventninger til det kinesiske markedet, men de har ikke slått til.

Les også:165 solgt i Sverige 3535 solgt i Norge
Hele toppledelsen i Tesla Kina har fått sparken og produksjonen av biler er kuttet kraftig og 30 % av de ansatte må finne seg noe nytt å gjøre melder den kinesiske avisen Economic Observer.
Til Blomberg News har pressetalsmann Gary Tao en litt lystigere tone og sier «Målet er å kunne respondere bedre til det kinesiske markedet. Teamet vårt er stabilt og sterkt»

Under skuddet til Tesla øker kraftig og bare i fjerde kvartal et tap på 108 millioner dollar, det er en syv dobling av tidligere underskudd. Problemene i Kina er en stor del av problemet og det innrømmes av Tesla grunder Elon Musk.
Bilprodusenten arbeider knallhard med å komme med nyvinninger for å beholde sin ledende posisjon innen luksusbil segmentet. Billig og medium segmentet har de aldri vært store på og derfor er de langt bak f.eks. Leaf i volum. Disse meget lukrative segmentene er nå siktemålet også for Tesla.
Tesla mener mange markeder og spesielt Kina sliter med for få ladestasjoner og for høye forventninger hos forbrukerne.

- Advertisement -

Siste nytt

Dårlige tider for innbruddstyver

De fleste er hjemme i disse dager, og tyvene har dårlige tider. Det bekreftes av nye tall...

Latterlig å boikotte VM i Qatar

Vi i Norge skal være ekstremt forsiktige med å løfte en moraliserende pekefinger mot noen, den rettigheten har vi gitt fra oss...

Lufthansa har aldri tapt mer enn nå

Krisehjelp på 100 milliarder kroner klarte ikke hindre Lufthansa i levere rekordunderskudd på 68,7 milliarder kroner. - Det er selvsagt coronaen som...

Google vil eliminere cookies

Hvis du er blant de som lurer på hvorfor du vasser i reklame for turer til London rett etter du faktisk har...

Endelig kommer sesong 4 av Handmaid’s Tale

HBO har offentliggjort lanseringsdatoen for den fjerde sesongen av dramaserien The Handmaid`s Tale. SE VIDEO! I fjerde sesong av...

More Articles Like This