lørdag, februar 26, 2022

Er dette verdenes mest fantastiske steder

Må lese

Slik kommer du i gang med sports betting

Sports betting har blitt mer og mer populært de siste par årene, så hvis du er blant...

USAs kvinnelandslag får likelønn og etterbetalt millioner

USAs kvinnelandslag i fotball har inngått forlik med det amerikanske fotballforbund på 24 millioner dollar og et...

Lyse kjøper Ice

Det er i dag inngått en avtale hvor Lyse kjøper Ice Group Scandinavia Holdings for 5,5 milliarder...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Det finnes utrolig mange steder man har lyst å reise til, men faktum er at verden er (for) stor og vi har for lite tid til å få med oss alt. F7 og www.bokkilden.no ønsker å inspirere og pirre reiselysten.(Se bildene nederst i artikkelen)

Her er noen steder man burde prioritere hvis man er ute etter spektakulære reisemål:

Skulle du bli askefast på Island er de spesielle Skaftafell is-hulene verdt å besøke. Hulene er dannet på flytende isbreer og har ca 7 meter høye innganger. Isen absorberer alt synlig lys bortsett fra den blå fargen, som er grunnen til hulene vises blå for det blotte øye.

De av oss som har sett filmen Avatar ble fasinert av de fantastiske rare fjellene og tenkte, dette finnes ikke noe sted, men det gjør det, de er ekte. Noen av fjellene strekker seg vel 4000 meter over havet. Tenk deg utsikten fra toppen. For å komme Tianzi Fjellene må du reise til Kina.

I Brasil i Chapada Diamantina finner du en brønn som er magisk og forhekset ifølge nesten alle som reiser dit. Det å svømme i det krystallklare vannet gir et kick som mange bare må tilbake til igjen og igjen. Dette området har også andre overraskelser, flere dyrearter vi trodde av utryddet har plutselig dukket opp igjen her.

Red Beach i Panjin har en overraskelse om høsten som er opphavet til navnet. I stedet for sand, er stranden dekket i grønt sjøgress. Når sommeren går mot slutten skjer det spektakulære, bladene endrer farge og blir knall røde og dermed er stranden berømt..

Midt i det enorme havet av grønt på toppen av et fjell langt unna alt står et lite trehus som ble bygget for å observere en vulkan ikke langt unna. Fra dette huset har noen hengt opp en huske, fordi den er så langt unna alt kalles den ”husken på verdens ende” og skulle du være så heldig å komme hit for å huske så er det en fordel og ikke ha høydeskrekk. Banos er alene verdt en tur til Ecuador.

På Maldivene har vannet mer planteplankton enn andre steder. Det spesielle med dette er at hvis noe beveger vannet, det kan være seg en båt som kjører forbi, bratte bølger, så begynner planktonene å lyse, og på grunn av strømmer og bølger lages de mest fantastiske stjernemønstre i vannet.

I Nevada kan man se et merkelig skue, en flytende geysir. Det ser ut som om den svever i lufta med vann strømmende ut i et ekstremt tørt område. Årsaken er at det ble bygget en brønn og vann har siden fortsatt å strømme ut. På grunn av geotermiske forhold kom mineraler og alger ut og skapte dette spektakulære området.

Det er også et vinterbilde med fra Finland. Store deler av landet er dekket av skog og om vinteren, ved i rette snøforholdene, kan snø pakke inn trær. Det er store områder hvor alt er hvit og grått med rare formasjoner.

Det finnes mange spektakulære strender i Australia. En strand som skiller seg ut er Whitehaven Beach. Fra et fugleperspektiv kan man se at grensen mellom land og sjø viskes ut. Sandkornene er fine og hvite og det smaragdblågrønne vannet kan sammen skaper en opplevelse som for mange beviser guds eksistens.

På Hawaii finnes den virkelige ”Stairway To Heaven”, men er du ikke forsiktig så er trappene så farlige at du faktisk kan ende opp i himmelen. Stedet er spektakulært, utsikten enorm, men stengt på grunn av nettopp farene. Likevel er det mange som trosser forbudet og reiser dit.

Eller hva med en japansk blomstertunnel laget av utallige Wisteria planter. Går du igjennom denne tunellen vil du kunne drømme deg bort i et hav av lilla og rosa.
Her finner du alt av reisebøker hos Bokkilden
Her finner du de ti mest populære bøkene hos Bokkilden

 

Klikk på bildene slik at du får se det i all sin prakt

- Advertisement -

Siste nytt

Slik kommer du i gang med sports betting

Sports betting har blitt mer og mer populært de siste par årene, så hvis du er blant...

USAs kvinnelandslag får likelønn og etterbetalt millioner

USAs kvinnelandslag i fotball har inngått forlik med det amerikanske fotballforbund på 24 millioner dollar og et løfte om lik lønn som...

Lyse kjøper Ice

Det er i dag inngått en avtale hvor Lyse kjøper Ice Group Scandinavia Holdings for 5,5 milliarder kroner. "Oppkjøpet...

Les dette før du begynner med sports betting

Det å ha forskjellige hobbyer og aktiviteter er noe som gjør hverdagen litt bedre, og avhengig av hva interessene våre er, er...

Sting selger musikken sin

Nå kan trolig Sting alene redde hele regnskogen for selv om ikke beløp er offentliggjort sitter han trolig igjen med vanvittig mye...

More Articles Like This