mandag, desember 20, 2021

Endelig kommer sesong 4 av Handmaid’s Tale

Må lese

O.J Simpson er en helt fri mann

Det er en gledens dag for den tidligere NFL stjernen og skuespiller fra "Mannen med den nakne...

Nordisk båttradisjon innskriven på eksklusiv liste over verdas kulturarv

Den nordiske klinkbåttradisjonen har blitt innskriven på UNESCO si liste over den immaterielle kulturarven i verda. Dette...

Dette er den perfekte underholdningen i jula

Desember og julen er en fantastisk tid, men innimellom kan det bli langt tid mellom slagene. Noen...

HBO har offentliggjort lanseringsdatoen for den fjerde sesongen av dramaserien The Handmaid`s Tale. SE VIDEO!

I fjerde sesong av den Emmy- og Golden Globe-vinnende dramaserien, tar den sterke og rebelske June (Elisabeth Moss) igjen opp kampen mot Gilead. Denne gangen er risikoen større og innsatsen høyere enn noen gang, og hennes søken etter rettferdighet og hevn setter alle hennes relasjoner på spill.

Les på Engelske klubber: Klar til å kjøpe og så pumpe penger inn i Ipswich Town

The Handmaid’s Tale er en amerikansk dystopisk dramaserie som ble introdusert i 2017 på den amerikanske strømmetjenesten Hulu. Serien er basert på Margaret Atwoods roman Tjenerinnens beretning, om et dystopisk samfunn etter en ny amerikansk borgerkrig hvor kvinner blir tvunget til å være konkubiner for diktaturets kommandører. I et samfunn hvor flertallet av både menn og kvinner er sterile, må de få fruktbare kvinnene tvinges til å jobbe som fødemaskiner for aristokratiet.

I dette skremmende samfunnet, hvor ett galt ord kan få henne drept, prøver Offred (June) å navigere mellom ledere, forstanderinner, tjenestefolk og de andre tjenerinnene. Hvem som helst kan være en spion for Gilead. Offreds eneste mål er å overleve og finne datteren som ble tatt fra henne.

Tre episoder slippes 29. april

Foruten Moss medvirker også Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Ann Dowd, Max Minghella, Madeline Brewer, O-T Fagbenle, Amanda Brugel, Bradley Whitford og Sam Jaeger i denne sesongen.

Eksekutive produsenter av The Handmaid’s Tale er Bruce Miller, Warren Littlefield, Elisabeth Moss, Daniel Wilson, Fran Sears, Eric Tuchman, John Weber, Frank Siracusa, Sheila Hockin, Kira Snyder og Yahlin Chang. Serien er produsert av MGM Television og distribuert internasjonalt av MGM.

Fjerde sesong består av 10 episoder, og har premiere på HBO Nordic 29. april. De tre første episodene i sesong 4 blir tilgjengelige på premieredagen, etterfulgt av en episode i uken.

Kilde: HBO

Se også: Joss Whedon med ny serie om kvinner med overnaturlige evner

- Advertisement -

Siste nytt

O.J Simpson er en helt fri mann

Det er en gledens dag for den tidligere NFL stjernen og skuespiller fra "Mannen med den nakne...

Nordisk båttradisjon innskriven på eksklusiv liste over verdas kulturarv

Den nordiske klinkbåttradisjonen har blitt innskriven på UNESCO si liste over den immaterielle kulturarven i verda. Dette er ei stadfesting av at...

Dette er den perfekte underholdningen i jula

Desember og julen er en fantastisk tid, men innimellom kan det bli langt tid mellom slagene. Noen ganger trenger man litt underholdning...

J.K. Rowlings bok «Harry Potter og de vises stein» solgt for rekordpris

Suksessen vil ingen ende ta for J.K. Rowlings som nå jobber med en forlengelse på Harry Potter historien.

Joshua Kimmich skjønner han har vært en tosk

Bayern München-stjernen Joshua Kimmich sier han skal vaksinere seg mot korona og avslutter med det en lang debatt i Tyskland.

More Articles Like This