torsdag, mars 4, 2021

Joss Whedon med ny serie om kvinner med overnaturlige evner

Må lese

Endelig kommer sesong 4 av Handmaid’s Tale

HBO har offentliggjort lanseringsdatoen for den fjerde sesongen av dramaserien The Handmaid`s Tale. I...

Berit Kjøll beklager at Johann Koss ikke stiller til gjenvalg

Idrettspresident Berit Kjøll beklager at 2. visepresident i idrettsstyret, Johann Koss ikke ønsker å stille til gjenvalg...

Prior får ny logo og visuell identitet

Som landets eldste merkevare for egg og hvitt kjøtt, opplever vi at det som i utgangspunktet var...

The Nevers er ny serie fra skaperen av Buffy, vampyrenes skrekk ( Buffy, the Vampire Slayer ). HBO-serien handler om kvinner med helt spesielle egenskaper på 1800-tallet.

Mot slutten av Viktoriatiden er London preget av forekomsten av «de berørte»: mennesker, for det meste kvinner, som plutselig utvikler overnaturlige evner. Noen evner er uskyldige, mens andre igjen er vesentlig mer foruroligende.

Blant de «berørte» er Amalia True (Laura Donnelly), en mystisk og slagkraftig enke, og Penance Adair (Ann Skelly), en ung og genial oppfinner. De to blir lederskikkelser for den nye klassen av mennesker, og skaper et hjem for disse nye utskuddene. Samtidig må de kjempe med både myndigheter og overklassen for å sikre sin egen eksistens.

Laura Donnely i The Nevers FOTO: HBO/ Keith Bernstein

The Nevers er skapt av Joss Whedon (Buffy the Vampire Slayer, Justice League), som også fungerer som seriens executive producer i samarbeid med Bernadette Caulfield, Ilene S. Landress, Doug Petrie, Jane Espenson og Philippa Goslett. Goslett er i tillegg til rollen som executive producer også showrunner.

Foruten Laura Donnelly og Ann Skelly medvirker også Olivia Williams, James Norton, Tom Riley, Rochelle Neil, Eleanor Tomlinson, Amy Manson, Pip Torrens, Denis O’Hare, Zackary Momoh, Elizabeth Berrington, Kiran Sawar, Anna Devlin, Viola Prettejohn, Ella Smith, Nick Frost og Ben Chaplin.

The Nevers (6×60 minutter) får eksklusiv premiere på HBO Nordic i april.

Kilde: HBO

Se også: Disney+ lanserer Star som nytt underholdningsbrand

- Advertisement -

Siste nytt

Endelig kommer sesong 4 av Handmaid’s Tale

HBO har offentliggjort lanseringsdatoen for den fjerde sesongen av dramaserien The Handmaid`s Tale. I...

Berit Kjøll beklager at Johann Koss ikke stiller til gjenvalg

Idrettspresident Berit Kjøll beklager at 2. visepresident i idrettsstyret, Johann Koss ikke ønsker å stille til gjenvalg på idrettstinget 2021.

Prior får ny logo og visuell identitet

Som landets eldste merkevare for egg og hvitt kjøtt, opplever vi at det som i utgangspunktet var Priors merkevareidentitet, nå har blitt...

Steven Gerrards scoringer i Champions League

Steven George Gerrard (født 30. mai 1980) er en engelsk profesjonell fotballsjef og tidligere Liverpool spiller som er manager den skotske premiership-klubben...

Post i butikk fyller 20 år

Mottagelsen av konseptet var heller kjølig, men nå er kundene stort sett fornøyd med Post i butikk. I dag fyller det moderne...

More Articles Like This