torsdag, juni 24, 2021

En het trekant til besvær

Må lese

En het trekant til besvær

Matilda Källström og Simon Lööf spiller hovedrollene i denne romantiske ungdomsserien som berører aktuelle temaer som kjærlighet,...

Roma måtte skrote grandiose planer for José Mourinho

Paulo Fonseca måtte slukøret ta turen hjem fra Old Trafford med 6-2 tap mot United i første...

Marcus Rashford blir hyllet

Barack Obama roste Marcus Rashford for sitt sosiale engasjementet, og la til at han selv ikke var...

Matilda Källström og Simon Lööf spiller hovedrollene i denne romantiske ungdomsserien som berører aktuelle temaer som kjærlighet, sex og svik. Viaplays nye originalserie Threesome har premiere 29. august.

Det unge paret David (Simon Lööf) og Siri (Matilda Källström) havner i senga med kunststudenten Camille (Alma Jodorowsky) etter en fuktig kveld på byen. I starten virker alt spennende, men når Siri våkner dagen etter og ser sin sovende kjæreste som holder rundt Camille, vokser det en sjalusi inni henne som viser seg å bli vanskelig og kontrollere. Fra dette øyeblikket begynner hun å stille spørsmål ved både hennes forhold til David og hennes egne mål i livet.

Lucien Laviscount (Snatch) spiller den profesjonelle danseren John som blir trukket inn i forholdet til Siri og David når det er på det mest sårbare.

– Å finne ut hvem John var i denne verdenen Lisa Linnertorp skapte, var som terapi for meg. Det var veldig befriende å kunne gi ham liv som skuespiller sammen med den utrolig talentfulle Matilda, sier Lucien.

Den franske skuespilleren Alma Jodorowski (Slangen)som spiller Camille syntes også det var interessant å forme karakteren hennes.

– Å spille Camille i regi av Lisa var en fantastisk opplevelse. Sammen jobbet vi med å foredle Camilles karakter. Det er hun som kommer og rører potten til Siri og David, men hun er ikke den typiske forføreren. Hun er bare veldig fri, leken og går sine egne veier. Jeg følte meg heldig som fikk spille henne og være en del av et så fantastisk skuespillerensemble, sier Alma.

Kilde: Viaplay

Se også: Slik blir TV-sendingene fra OL i Tokyo

- Advertisement -

Siste nytt

En het trekant til besvær

Matilda Källström og Simon Lööf spiller hovedrollene i denne romantiske ungdomsserien som berører aktuelle temaer som kjærlighet,...

Roma måtte skrote grandiose planer for José Mourinho

Paulo Fonseca måtte slukøret ta turen hjem fra Old Trafford med 6-2 tap mot United i første Europaligasemifinale. Da hadde Roma ledet...

Marcus Rashford blir hyllet

Barack Obama roste Marcus Rashford for sitt sosiale engasjementet, og la til at han selv ikke var i nærheten av å matche...

Norske sjåfører er redde for motorstopp på ferie

Over 40 prosent av bilførerne frykter motortrøbbel på norgesferien, viser ny undersøkelse. Én av fire er engstelige for punktering.

Bodø/Glimt kan ta imot Legia Warszawa på Aspmya

En rekke gode nyheter i dag om et samfunn som er i ferd med å åpne. Bodø/Glimt som vant Eliteserien i fjor...

More Articles Like This