torsdag, juni 17, 2021

Slik blir TV-sendingene fra OL i Tokyo

Må lese

Slik blir TV-sendingene fra OL i Tokyo

Alt fra OL i Tokyo gjøres tilgjengelig for alle på discovery+. TVNorge blir hovedkanal på TV, med...

Ronaldo og Pogba bruker rå forbrukermakt

Tirsdag fikk den sukkerinnholdige koffeindrikken til Coca Cola kjenne på Cristiano Ronaldos misnøye. På onsdag var det...

Kriser endrer språket vårt

Noe av det som er spennende med å se tilbake i tid, særlig når det kommer til...

Alt fra OL i Tokyo gjøres tilgjengelig for alle på discovery+. TVNorge blir hovedkanal på TV, med OL-innhold døgnet rundt fra sommerens høydepunkt i Tokyo.

– Aldri før har vi hatt flere medaljesjanser i et sommer-OL i moderne tid, og vi skal prioritere de norske øvelsene, utøverne og medaljesjansene under OL i Tokyo. Alle norske medaljehåp vil vises på lineær-TV, i tillegg til discovery+. Hovedkanal lineært blir TVNorge, hvor det som anses som det aller viktigste sett med norske øyne, prioriteres. Eurosport Norge vil være sekundærkanal, hvis det er øvelser som kolliderer. Kort fortalt vil alle norske medaljesjanser bli sendt direkte på TV, og alt fra OL blir tilgjengelig for alle på discovery+, sier operasjonell leder i Discovery og ansvarlig redaktør i TVNorge, Espen Skoland.

De olympiske sommerlekene er verdens største sportsarrangement. OL i Tokyo 2020 går over 19 dager, med konkurranser i 50 ulike disipliner, med over 11.000 utøvere, fra 206 deltakerland, på 40 ulike arenaer, og med opptil flere norske medaljesjanser. Alt vil bli strømmet direkte på discovery+.

– Alt fra OL er gratis for alle nye kunder på discovery+ og blir også åpent for alle eksisterende kunder uansett abonnementstype. På hovedkanalene våre på TV er vi naturligvis nødt til å prioritere, mens på discovery+ vil seerne få tilgang til alt OL har å by på, sier Espen Skoland.


OL i alle kanaler – nesten hele døgnet

På lineær-TV vil TVNorge være hovedkanal, mens Eurosport Norge vil fungere som sekundærkanal. I tillegg vil Eurosport 1 vise øvelser fra Tokyo, samt kanalene Eurosport+ (1 til 15) hos utvalgte distributører.

Det er syv timer tidsforskjell mellom Oslo og Tokyo, noe som gjør at et OL-døgn normalt starter rundt midnatt norsk tid. Discovery vil sende livesport på TVNorge, og de andre kanalene, fra midnatt til cirka klokken 16.00, etterfulgt av en oppsummeringsflate fra cirka klokken 16.00 til 19.00. OL-kveld går på luften 21.30 og varer til 23.00.

– Vi kommer til å sende OL-relatert innhold på TVNorge i over 20 timer hver eneste dag under OL i Tokyo. På grunn av den verdensomspennende pandemien, så vil hovedredaksjonen vår være i Oslo, men det kommer på ingen måte til å påvirke satsingen vår. Det vil være over 250 personer i aksjon i Oslo og Tokyo, og vi skal levere OL-sendinger av høyeste kvalitet, sier Espen Skoland. 


Toppet lag

Med OL-innhold døgnet rundt har Discovery toppet laget med tre programlederpar som skal lose det norske folk gjennom 19 dager i Tokyo. Anne Rimmen vil være programleder for OL-kveld sammen med Henrik Elvestad. Med seg fra Tokyo har de ringreven Pål Gordon Nilsen og nykommeren Erik Follestad.

– Jeg gleder meg utrolig mye til OL. Vi har aldri før hatt så mange medaljemuligheter i et sommer-OL, så jeg håper virkelig på en skikkelig fest med flere norske medaljer i Tokyo. I tillegg tror jeg at sommerens leker vil være et fint avbrekk for mange etter et langt og slitsomt år. Det er nok mange som kan trenge det etter en lang tid med nedstenging og restriksjoner, sier programleder for OL-kveld, Anne Rimmen.

På dagtid vil det være Carsten Skjelbreid og Anne Sturød som loser det norske folk gjennom de viktigste hendelsene i OL direkte. På ettermiddagen vil Susanne Jørstad Wergeland og Tom Stiansen oppsummere alle dagens øvelser i OL i dag.

Slik ser OL-døgnet ut på TVNorge og discovery+:

00.00 – 06.00: OL direkte. Live idrett på discovery+, TVNorge, Eurosport Norge, Eurosport 1, Eurosport+ 1-15

06.00 – 16.00 OL direkte med studio: Programledere: Carsten Skjelbreid og Anne Sturød

16.00 – 19.00: OL i dag. Oppsummering av dagens øvelser, TVNorge og discovery+

Programledere: Susanne Jørstad Wergeland og Tom Stiansen

21.30 – 23.00: OL-kveld, TVNorge og discovery+

Programledere: Anne Rimmen og Henrik Elvestad

Kilde: Discovery+

Se også: Slik blir allsang på grensen i 2021

- Advertisement -

Siste nytt

Slik blir TV-sendingene fra OL i Tokyo

Alt fra OL i Tokyo gjøres tilgjengelig for alle på discovery+. TVNorge blir hovedkanal på TV, med...

Ronaldo og Pogba bruker rå forbrukermakt

Tirsdag fikk den sukkerinnholdige koffeindrikken til Coca Cola kjenne på Cristiano Ronaldos misnøye. På onsdag var det Heinekens tur.

Kriser endrer språket vårt

Noe av det som er spennende med å se tilbake i tid, særlig når det kommer til den nasjonale økonomien og ikke...

Vi savner utlandet!

Feriereiser til utlandet topper listen over ting folk gleder seg til å gjøre etter pandemien. Blant fem på topp er det to...

Ikke fang rumpetroll uten tillatelse

Sopp truer amfibiene, og for å unngå at den spres må du nå ha spesiell tillatelse for å fange rumpetroll. Amfibiene er...

More Articles Like This