De mest sette seriene på HBO denne våren

0
123
Foto: HBO Nordic

Nå som sommeren er her, passer det godt å kaste et blikk tilbake på første halvdel av 2021 og hvilke titler som var blant de mest populære på HBO Nordic i Norge.

HBO startet året med premieren på den aller siste sesongen av Vikings, en serie som har vist seg å være enormt populær opp gjennom årene.

I januar fikk alle de 10 sesongene av komedieklassikeren Friends sitt nye hjem på HBO Nordic, og nylig var det premiere på den etterlengtede gjenforeningsepisoden, Friends: The Reunion, som raskt toppet hitlistene og er den nest mest sette tittelen i Norge så langt i år.

En nykommer i januar var It’s a Sin, som av NRK Filmpolitiet ble omtalt som en «aldeles nydelig serie» og som Nettavisen anbefalte som en «serie alle bør se». Det har mange gjort, og serien har inntatt tiendeplass på listen.

Tidlig på våren hadde Zack Snyder sin versjon av Justice League premiere på HBO Nordic, og filmen ble en stor hit. Superheltsuksessen ble fulgt av premieren på Wonder Woman 1984 som også har havnet på topplisten.

I april ønsket vi velkommen til den etterlengtede fjerde sesongen av The Handmaid’s Tale. Den Emmy-vinnende dramaserien troner øverst på listen som den mest sette tittelen i Norge.

Det var også flust av premierer på nye serier i april, blant annet dramakomedien Velkommen til Utmark, en norsk originalproduksjon som gjorde det svært godt og har kapret åttendeplass på listen over årets hittil mest sette serier.

I slutten av april tok Kate Winslet alle med storm i den kritikerroste Mare of Easttown, en miniserie fra HBO som raskt vant hjertene til en stor mengde seere og sikret seg en fjerdeplass på listen.

Blant andre populære nykommere i år som ikke endte på topplisten, finner vi blant annet den svenske true crime-serien Knutby: I blind troThe Stand, The Nevers og Genera+ion.

Her er oversikten over årets* 10 mest sette titler på HBO Nordic i Norge:

1) The Handmaid’s Tale
2) Friends: The Reunion
3) Zack Snyder’s Justice League
4) Mare of Easttown
5) Vikings
6) Your Honor
7) Friends
8) Velkommen til Utmark
9) Wonder Woman 1984
10) It’s a Sin


(*målt fra 1. januar til 13. juni)

Kilde: HBO Nordic

Se også: En het trekant til besvær

tabola

No posts to display