Neste gang du trykker på startknappen i en Tesla husk hvordan eier Elon Musk og kone gjør sitt ytterste for å plage sine barn og omgivelser med idiotiske navn.

Elon Musk og Claire Elise Boucher bedre kjent som Grimes fikk sitt andre barn via surrogat mot slutten av 2021 i noen nyheter som ble holdt hemmelig helt til de «slapp» navnet i Vanity Fair.

Tesla-sjefen og musikerens første barn het X Æ A-12, som de bare omtaler som «X», og de har kalt sitt andre barn Exa Dark Sideræl.

Les: Optimister lever lenger!

Grimes kom med en enkel forklaring på hvordan uttale navnet, heldigvis for oss her i Norge er vi komfortable med bokstaven Æ.

Hvordan uttale Exa Dark Sideræl
De to første navnene – «Exa» og «Dark» – uttales som forventet, Grimes har avslørt at «Sideræl» uttales «sigh-deer-ee-el.»

Bakgrunnen for valget av Exa er at det hyller superdatabetegnelsen exaFLOPS, som er evnen til å utføre én kvintillion flytepunktoperasjoner per sekund.

Grimes forklarer deretter at Dark skal representere «det ukjente».

«Folk frykter det, men det er virkelig fraværet av fotoner,» forklarte hun. «Mørk materie er universets vakre mysterium.»

Når det kommer til Sideræl-navnet, forklarer Grimes at det er «en mer alven» måte å stave siderisk på, som er «universets sanne tid, stjernetid, dypromtid, ikke vår relative jordtid.»

Les på Sporten: Italiensk media: Endring på gang for Alexis Sanchez


Mens navnene Exa, Dark og Sideræl alle er uvanlige, innrømmer Grimes at det måtte være et kompromiss mellom henne og Elon Musk, siden hun ønsket et annet navn enn «Exa».

«Jeg kjempet for Odysseus Musk,» avslørte hun. «En jente som heter Odysseus er drømmen min.»

Les på Sporten: Juventus er gode med timing – Har satt sammen et team som skal hente fire Chelsea-spillere

Elon Musk og Grimes ble en gang beskrevet som «flytende» partnere, men den kanadiske sangeren har uttalt at siden hun ble intervjuet med Vanity Fair, har de brutt opp igjen.

«Meg og E har gått hver vår vei igjen siden jeg skrev denne artikkelen haha, men han er min beste venn og mitt livs kjærlighet, og livet mitt og kunsten er for alltid dedikert til The Mission nå,» twitret Grimes.

Musk har fem tenåringssønner med ekskona Justine Wilson: Damian, Saxon, Griffin, Xavier og Kai. Sønnen deres Nevada døde av plutselig spedbarnsdød da han var bare 10 uker gammel.

f7.no -> adds
tabola