mandag, april 12, 2021

Elon Musk: «Teslas penger rekker bare i 10 måneder»

Må lese

Se alle scoringene fra første oppgjør i kvartfinalene

Der var flere ting vi lærte i første runde av kvartfinalene i Champions League. - I...

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle...

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Det hjelper lite at alle i Norge kjøper Tesla for resten av verden gjør ikke det og produksjonen går fortsatt ikke på skinner. – Og nå som andre jålete El-biler er på markedet, som f.eks  Jaguar I-PACE som jeg selv har lyst på blir det ikke enklere fremover heller.

De store bilmerkene kommer og så sent som idag annonserte Toyota et El-bil samarbeid med Subaru som kan bli en utfordrer fra «nedsiden». – Det var en elendig dag på børsen for Tesla siden de amerikanske myndighetene oppdaget at El-bilens autopilot-system var på under en fatal krasj av en Tesla-modell 3 tidligere i år.

Les: Dette er verdens eldste Porsche og det er den eneste i sitt slag

Samtidig lekkasje en intern post der Tesla-ansatte ble bedt om å spare kostnader, noe som økte kursen, men som på sikt burde skremme investorene.

Pengene varer mindre enn et år. På torsdag ble det sendt en intern e-post hvor Teslas grunnlegger og konsernsjef Elon Musk varslet at den siste kapitaltilskudd på tilsvarende 20 milliarder kroner ville være tilstrekkelig for å holde virksomheten i gang i bare ti måneder, dersom kostnadsnivået forblir så høyt som i løpet av første kvartal .

Blant annet rapporterte CNBC som noterte seg e-posten og publiserte den tidligere i dag Konsernsjefen krever nå at de ansatte skal ta «rock hard» tiltak for å redusere kostnadene. Elon Musk lover også å ta ekstreme tiltak for å holde kostnadene nede, og hver utgift vil bli gjennomgått og godkjent av selskapets økonomistyring i henhold til e-posten.

Les på F7city: ToHa av Ron Arad og Avner Yashar i Tel Aviv

«Det er viktig å være klar over at vi tapte 700 millioner dollar (7 milliarder kroner, eds notat) i første kvartal, som er over 200 millioner dollar (2 milliarder kroner per måned, eds notat)», skriver Musk.

Det er litt ekstra ironi i e-posten som ble sendt ut av Elon Musk, han ba sine ansatte å slutte å lekke informasjon til pressen. I følge tidskoden på mailen og den første artikkelen skrevet tok det bare 43 minutter.

Les på Helsesjefen: Hvordan gå ned i vekt, støttet opp med forskning

- Advertisement -

2 COMMENTS

Siste nytt

Se alle scoringene fra første oppgjør i kvartfinalene

Der var flere ting vi lærte i første runde av kvartfinalene i Champions League. - I...

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle kampene fra Allsvenskan vil i...

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan også være interessant å følge...

LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som følger med på mobilmarkedet at LG Electronics nå stanser produksjon og salg av...

Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Den seriøse spanske sportsavisen Marca slapp nyheten om at agenten til Erling Braut Haaland Mino Raiola og pappa Alf Inge Håland...

More Articles Like This