Elon Musk sin glorie er borte

0
184

Det er ingen som kjører Tesla på grunn av miljø, de enorme forurensende luksusbilene er statsfinansierte but-plugs. Politikerne gir bort privilegier fordi Tesla toppsjef og hovedaksjoner Elon Musk har klart å overbevise store deler av verden at han representerer fremtiden.

Hele universet er hans lekegrind, med fremtidsvisjoner hentet ut ifra 50 talls Sci-Fi tegneserier.  – Det er turer til verdensrommet,  og vogner som skal kjøre i tuber og selvkjørende biler. Så langt har vi tenkt: » Det er bare å la han holde på», men så har det begynt å komme noen riper i lakken.

Vi skal ikke snakke om miljøet i forbindelse med Tesla denne gangen, skal man få noen som helst miljøgevinst ut av en El-bil må den være lett!.

I sommer var 12 unge fotballspillere fanget i en grotte i Thailand, hvor eksperter fra hele verden, sammen med lokale dykkere, ble hentet inn for å redde dem ut i en meget farlig og tidkrevende operasjon. – Uten å bli invitert tok Elon Musk med seg sine egne eksperter fra The Boring Company og SpaceX for å redde barna. Ny teknologi skulle bygges i ekspressfart alt dokumentert på Musk sin egen Instagram konto.

Mediejippoen falt i fisk da han ikke fikk lov til å være med, redningsaksjonen hadde beviselig allerede de som var best egnet på plass.  (Alle ble reddet ut, men en dykker døde). For å hevde seg selv omtalte Elon Musk en britisk dykker som risikerte sitt eget liv i Thailand for pedofil. – Dykkeren var ikke det og Elon måtte trekke tilbake uttalelsene og be om unnskyldning.

Den hendelsen kan forsvares ut ifra et oppblåst selvbilde og at han faktisk tror at han akkurat som president Donald Trump har de beste folkene. – Det som skjedde for noen uker siden, derimot kan ikke forsvares.

De siste seks månedene har det vært for mange eksempler på bekymringsfull oppførsel som rokker ved investorenes tillit, skrev Loup Ventures-investor Gene Munster i et åpent brev til Musk nylig.

Selv Hitler shorter Tesla aksjer

Han ba Musk om å ta en friperiode fra Twitter og roe seg litt ned, og viste blant annet til forrige kvartals telefonkonferanse, pedofili-uttalelsen, Musks frustrasjon over media og shortselgere, samt krangelen med en angivelig sabotør.

 

Tesla som taper andres penger, inkludert det Norske Oljefondet (selvsagt) har problemer med produksjon.

Elon Musk bestemte seg for å ta Tesla av børs og betale en vanvittig overpris, shorterne tapte penger. – Synes ikke det er spesielt trist!  Alle lurte på hvem som var «gal» nok til å betale så mye for noe som går gå bra.

Det tok ikke veldig lenge før vi fikk svaret. Det var Saudi Arabias statlige investeringsfond. Elon Musk har for å «redde kloden» med teknologi alliert seg med verdens verste land.

Saudi Arabia ønsket å sole seg i glansen av å være miljøvenlige samtidig som de undertrykker alle vantro og kvinner, henger politiske motstandere for trolldom og hekseri og bedrifter omfattende folkemord i Jemen.  Landets ekstreme prestestyre sponser og driver terrorgrupper over hele verden. – Disse massemorderne som er «middelalder-onde» ønsker han skal eie Tesla og ta oss inn i fremtiden.

For noen dager gjennomførte Saudi Arabia et flyangrep mot en skolebuss i Sadaa tidligere i måneden og drepte 29 skolebarn.

Les på Aftenposten: 22 barn og fire kvinner er drept i et nytt flyangrep fra den saudiledede koalisjonen i Jemen, bekrefter FNs nødhjelpssjef Mark Lowcock.

Vi i Norge er ikke noe bedre, når jeg tenker meg om, vi fortsetter å tjene penger på å selge våpen til vennene til Saudi Arabia.

Les: Saudi Arabia truer Canada med 9/11

Nå opplyser Elon Musk, heldigvis for det som er igjen av hans sjel, at de ikke tar Tesla av børsen likevel. – Det er på tide av Oljefondet selger seg ut av faenskapen.

Tesla blir likevel ikke tatt av børs, opplyser elbilprodusentens toppsjef Elon Musk. Musk opplyste tidligere i måneden at han var i samtaler med Saudi-Arabias statlige investeringsfond og andre om å ta elbilprodusenten av børsen.

Det finnes ikke noe bedre enn en Tesla in space.

 

tabola

No posts to display