Saudi Arabia truer Canada med 9/11

0
201

Saudi Arabia har nettopp, med noen begrensinger, tillatt kvinner å kjøre bil. Det var et folkekrav hvor en rekke kvinner, spesielt utenfor de store byene, aksjonerte for retten til å kjøre.

Saudi Arabia, som er et totalitært prestestyre, halshugger fortsatt mennesker for hekseri og trolldom. Det ble umulig for dem å godta at noen stod opp mot myndighetene, derfor har de arrestert de sentrale kvinnene i aksjonen og henrettet og torturert flere av dem.

Canada, som er nær venn med Norge, reagerte og fikk sin ambassadør i Saudi Arabia til å protestere mot behandlingen og drapene av aksjonerende kvinnene.

Svaret fra Saudi Arabia kom i form av en twitter-melding hvor de truer Canada med 9/11 aksjon.

De henviser til et gammelt Saudi Arabisk ordtak i sin melding, et ordtak som forteller hva som skjer med de som blander seg inn i andre folks anliggende og under har er bilde av et fly som flyr inn i et bygg.

Saudi Arabia truer med andre ord med massedrap på kanadiske borgere. Og det uten at Norske myndigheter reagerer. Vi er nemlig så i lomma på USA at når de velger å ikke ta side, kan ikke vi gjøre noe som helst! Dessuten tjener vi rått på krigføringen i Jemen og de pengene vil vi vel heller ikke miste?

Ved å være stille tar Norge parti med Saudi Arabia, verdens største sponsor av terror mot (NATO alliert og) fredselskende Canada.

tabola

No posts to display