Det perfekte bilde

0
249

Finnes det perfekte bilde? Jeg vil hevde at det gjør det.

 

Grunnen til at jeg vil kunne hevde dette, er i seg selv begrunnet på en svært enkel måte. Jeg mener at det perfekte bildet er det bildet som frembringer gode minner og gir assosiasjoner som man ellers ikke klarer å vekke til live i en ellers stressende hverdag. Det er jo sånn at vi i våre aktive hverdager ofte glemmer disse gode opplevelsene som gjør oss så godt. Det er derfor en god anbefaling og sørge for at man har disse minnene eller opplevelsene nært tilgjengelig.

Hvordan ta det perfekte bildet, når det handler om å fange øyeblikket?  Det nytter ikke å tenke at nå tar jeg bildet som gir gode minner senere. Tenk heller at dette jeg opplever nå har jeg lyst til å fange, det kan være en følelse, noe fint du ser eller du bare tenker, dette er bra. Noen tar bedre bilder enn andre. Årsaken til det ligger i at de tar flere bilder. Det er som med alt annet, trening gjør mester. Knips i vei og innimellom kommer det noe bra, og etter hvert kommer de gode bildene tettere. Du er kanskje usikker og vil ta det perfekte bildet på første forsøk, lykke til, for det går nesten aldri.

Riktig lagring er viktig
Det er heller ikke enkelt å vite hva du i fremtiden vil se tilbake på som et perfekt øyeblikk, og dermed et perfekt bilde. Min anbefaling i dag er å skaffe seg en skytjeneste som er lett tilgjengelig. En online lagringsplass der orden og struktur gjør det superenkelt å hente frem fra glemselen de viktige og kanskje, ja de perfekte bildene.

Japan Photo vil du kunne, med kun noen få tastetrykk, skaffe deg denne tjenesten. Dette er kanskje spesielt viktig i den perioden vi er midt inne i nå, da det historisk sett tas enorme mengder bilder og hvor lagringsspørsmålene melder seg i takt med stressnivået.

 

Sjekk innom Japan Photo og se hvor lett dette er. Trygt er det også.

 

Vel da er det vel bare å ønske lykke til og husk et godt bilde er det bildet du liker.

tabola

No posts to display