Det finnes ikke noe kraftigere enn «The World’s Hottest Shot»

0
136

Det avslører mye når flasken ser ut som om den er i ferd med å brenne opp og navnet er «World’s Hottest Shot» – Det er også et hint at flasken er liten bare 45 ml, men tro meg, du orker ikke mer!.

Det er kombinasjonen mellom Rom og Carolina Reaper som av mange omtales som den hotteste chilien i verden.

World’s Hottest Shot kommer i en villedende liten og ufarlig flaske på 45 ml som du enkelt kan helle i et glass og helle nedpå!

Les: Finn en partner på nettet med datingsider

Men før du gjør det, bør du vite at dette ikke er din vanlige drink.

Rom inneholder over 63% alkohol, det drinken er infisert med Carolina Reaper paprika i minst tre måneder. – Resultatet er en knapt tålelig sammensetning som nesten garanterer at du vil kvele, svette og skrike i smerte når du kjenner den brannen i halsen.

Det var først nylig at vi fikk vite om verdens hotteste skudd, takket være det populære YouTube Hot Dang Show. Vert Roger Trier var snill nok til å prøve en dose av denne drinken, slik at seerne kunne få en ide om hvor hot det er uten å selv måtte smake. Etter hans uttrykk og kraftig svette å dømme, er det noe jeg personlig vil styre unna.

Les: Har funnet enda et alternativ til Paul Pogba

“Dette produktet er veldig hardt og kan forårsake hud- og / eller munnirritasjon. Verdens heteste shot er kun beregnet for voksne og må oppbevares utilgjengelig for barn og kjæledyr. Ikke spis hvis du har hjerte-, luftveis- eller fordøyelsesproblemer eller en annen alvorlig medisinsk tilstand. Du drikker på egen risiko, ”advarer produktbeskrivelsen.

Verdens hotteste skudd, produsert og solgt av Wiltshire Chilli Farm i Storbritannia, koster £ 15 per flaske på 45 ml.

tabola

No posts to display