søndag, oktober 3, 2021

Liverpool manager Jürgen Klopp: «Å ikke vaksinere seg er som å kjøre i fylla»

Må lese

Liverpool manager Jürgen Klopp: «Å ikke vaksinere seg er som å kjøre i fylla»

99 prosent av Liverpools lag er vaksinert mot koronavirus, sier Jürgen Klopp, som ikke forstår dem som...

Finn en partner på nettet med datingsider

Er du enslig med store ønsker om å finne den rette partner? I dag finnes det mange...

Tidenes dyreste fotballkamp

Det er vanvittig mye penger i Sport og fotball er ingen unntak. Når Paris Saint-Germain er vertskap...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

99 prosent av Liverpools lag er vaksinert mot koronavirus, sier Jürgen Klopp, som ikke forstår dem som ikke blir vaksinert. Det minner om fyllekjøring.

Denne uken kom det frem at bare syv Premier League klubber hadde lag der mer enn 50 prosent er fullstendig vaksinert mot korona.

Les på Sporten: Luis Suarez scorer og «returnerer samtalen»

Premier League vurderer å belønne klubbene som har mest vaksinert, for å oppmuntre spillerne til å få de to stikkene, slik at smitteutbrudd ikke oppstår i lag igjen.

Liverpool -manager Jürgen Klopp ble spurt om problemene frem mot kampen mot Manchester City, og han sier at så å si hele laget hans har blitt stukket to ganger. «Jeg kan si at 99 prosent er vaksinert. Jeg trengte ikke å overbevise spillerne, det var mer en naturlig avgjørelse fra laget. Jeg har ikke forklart dem noe, for jeg er ikke lege», sier Klopp.

Klopp legger ikke skjul på at han mener at alle bør vaksineres. «For meg er det litt som fyllekjøring. Loven sier at du ikke har lov til å kjøre bil etter å ha drukket, så det gjør vi ikke. Reglene er ikke der for å beskytte meg, men for alle andre mennesker fordi jeg er full og vil kjøre bil. Vi godtar det som en lov».

«Jeg har ikke blitt vaksinert for å beskytte meg selv, jeg har fått det for å beskytte alle menneskene rundt meg. Og jeg forstår ikke hvorfor det kan være en begrensning av friheten».

«For hvis det er det, må det også være en begrensning av friheten til ikke å kunne kjøre bil når du er påvirket av alkohol. Men det godtar vi».

«Vi må ikke spørre folk om de er vaksinert, men jeg må spørre en drosjesjåfør om han er full.» Hvis han sier ‘jeg trenger ikke å fortelle deg det’, velger jeg bare en annen taxi.

«Hvis jeg dukker opp full på jobben, kan de sende meg hjem eller sparke meg. Jeg forstår det ikke. Jeg ble vaksinert fordi jeg var bekymret for meg selv, men enda mer for alle rundt meg» sier Klopp.

Les på Popidol: «Filmen er ikke bare god, den er fantastisk»

Kl 17.30 spiller Liverpool mot Manchester City i Premier League.

- Advertisement -

Siste nytt

Liverpool manager Jürgen Klopp: «Å ikke vaksinere seg er som å kjøre i fylla»

99 prosent av Liverpools lag er vaksinert mot koronavirus, sier Jürgen Klopp, som ikke forstår dem som...

Finn en partner på nettet med datingsider

Er du enslig med store ønsker om å finne den rette partner? I dag finnes det mange muligheter for single ute på...

Tidenes dyreste fotballkamp

Det er vanvittig mye penger i Sport og fotball er ingen unntak. Når Paris Saint-Germain er vertskap for Manchester City på Parc...

Gucci, Saint Laurent og Balenciaga dropper pels

Mote-konglomeratet Kering Group har nettopp kunngjort at alle deres 13 merker ikke skal bruke pels fra dyr i fremtiden. Dyrevernorganisasjonen Anima gleder...

Bodø/Glimt klare for å erobre Europa

Bodø/Glimt har i flere sesonger imponert med sin underholdende og angrepsvillige fotball hjemme i Norge. I fjoråret stoppet Europa-eventyret etter at det...

More Articles Like This